Depresif(İzmir)

GİTAR & VOKAL : EMRAH

BASS GİTAR : MELİH

DAVUL : ATEŞ

Tarz : Alternatif,grunge,punk,cover,oryantel rock,funk,blues

:idea: Grubumuzun başlığı hayırlı uğurlu olsun :) devam..


depresifsonfn1.jpg

depresiffffiy9.jpg
 
depresif_(voka l& rtim gitar)

herzaman karanlık tarafa saygı duyduk...değişik bir tat,yırtık ve asi bir duruş...hepinize selam olsun en sonunda geldik...
 
emrah,melih ve ateş kardeşime başarilar diliyorum ve her zaman ideallerini ön planda tutup amaclarindan sapmamalarini istiyorum..
damarlari donmuş muzigin yeni ilaci 'DEPRESİF' olsun!!;)
 
hadi bakam hayırlısı izmire bir grup daha kazandırdılar isteğimiz uzun soluklu olması ve seslerini duyurmaları başarılar diliyorum özellikle ateşe ....
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
İyi dilekleriniz çok sağolun arkadaşlar elimizden gelenin en iyisini eğlenmek için yapıcaz ;) carpiem umarım dediğin gibi aynı sahneyi paylaşırız bigün.. :) emre ayrıca teşekkür ederim görüşmek dileğiyle cuma süpriz bir program olabilir haber vericez olursa :)

Saygılar Sevgiler.. ;)
 
ROCK CAMİASININ ALTIN ÇOCUKLARI HOŞGELDİNİZ YENİ GRUBUNUZ HEPİNİZİN YOLUNU AÇIK TUTSUN ;) KALICI VE UZUN ÖMÜRLÜ BİR ALBÜM BEKLİYORUM SİZDEN ADINIZ GİBİ KARARLI BİR ÇİZGİDE :D BOMBA GİBİ BİR ÇIKIŞ BEKLİYORUM SİZDEN ATEŞİMM.... ;) dinlemek için sabırsızlanıyorum şimdiden :)
 
İzmirin Hatta Türkiyenin En Bomba Grublarından Biri Olucağınızdan Şüphem Yok , EMRAH ATEŞ VE MELİH ABİLERİME BU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM UMARIM EN GÜZEL YERLERE GELİRLER :D
 
bu hafta 'ben ölmeden önce' (cover) kaydı alınacaktır (relic) ilgili adreslerden dinleyebileceksiniz...hepinize ilginiz için teşekkürler...hep beraber olmak dileğiyle...(emrah vokal & rtim gitar )
 
hımm duydum ki İzmir'e bi bomba düşüomuuşş :))) çocuklar inanın, inanın çocuklar dioruumm vee başarı sizinle olsuun :)) he bi de ne zmnn gelelim :))
 
merakla bekliyoruz...merakımızın sebebi tabii ki ne kadar güzel olcagını merak ediyoruz çok mu güzel yoksa çok çok mu güzel :))başarılar tam gaz devam.....DESPOT....
 
Müziklerini dinleme fırsatı bulamadığım fakat kişilik itibarı ile iyi insanlardan oluşan grup. Bornova' ya yeni bir soluk getirmeleri güzel olur. Umarım ismi "Depresif" olan grup repertuarında balladlara da yer verir.
 
Süprizimizi cuma demiştik ama pazartesiye sarktı pazartesi günü Beri Blues bar bornova/izmir'e bekliyoruz...

Depresif - (davul)

Saygılar Sevgiler...
 
Hızlı ve sağlam adımlarla geliyoruz.. ;) destekleriniz için teşekkür ederiz..görüşmek dileğiyle :)


DEPRESİF- (BASS)
 
Depresif pazartesi de beri blues barda sahne alabilir arkadaslar hepinizi bekleriz.... ;) muckkkkkkkks


DEPRESİF - (VOKAL&GİTAR)
 
arkadaşlar gelicek hafta süpriz bi programımız daha çıktı gün ve tarihi yakında sölücez... ;)


DEPRESİF - (DAVUL)


Saygılar Sevgiler...
 
Geri
Üst