Bias fx2 satın alım

Selamlar. İlk defa plugin satın alıcam. Şuan 164 dolar elite sürümü. Nası satın alabiliyoruz birkaç kere deneme yaptım fakat kabul etmedi. Yardımcı olabilecek var mı
 
Belki o bankanın kartıyla alamıyorsunuzdur. Başka bir kartla deneyin. Bazen limit yeterli diye, e-ticaret sitelerine açık diye onaylamayabiliyor. Her kredi kartı her yurtdışı e-ticaret sitesini desteklemeyebiliyor.
 
Bugün bir karasızlığa düştüm önce almaya sonra almamaya karar verdim. Sonra da almaya :D . Özetle aldım fakat nasıl aldım. Sorun kartın öncelikle yurtdışı engelinin olması imiş. Ve extradan limit engeli de varmış yani kartta yeterli para olsa dahi size çok daha azını kullanma yetkisi veriyor gibi..
Bütün blokeleri kaldırdım derken dene allah dene aradım en son bankayı ve çok fazla denediğim için kredi kartı da cortlamış. 1-2 gün blokesi kalkmaz dediler. Yurtdışından alışveriş yapan arkadaşıma söyledim nihayetinde ve aldım.
Burdan çıkarmamız gereken sonuç: Satın almadan evvel kartın bloke durumlarını kontrol edin. Yurtdışı ve limit olarak izinleri var mı yok mu bu önemli. Benim gibi kartın ırzına geçerseniz bloke yer indirimden birkaç saat kala da faydalanamama gibi bir şeyle karşılaşırsınız.
Bu arada Pro versiyonu aldım elite biraz şov gibi geldi fakat black friday olur bişey olur 10 dolara elite yükseltin der kaçırmam..
Bu bilgilendirme durumundan umarım bu tarz sorunları düşünceleri olan arkadaşlar faydalanır ve daha önce konusu açılmış şeyler için extra konu açılmaz.
Bol müzikli günler
 
Geri
Üst