Squier Classic Vibe 50s

Arkadaşlar herkese selam,ben foruma yeni katıldım ve kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum.Ben duman,athena gibi grupların parçalarını çalıyorum ve uzun süredir bir telecsater almak istiyorum.Squier cv 50s gitar çok hoşuma gitmişti ve bütçeme uyuyordu fakat yeni endonezya üretimi olanların işçiliğine laf edenler olmuş.Arıza çıkarıp yarı yolda bırakabilecek bir gitar mı?Yoksa almalı mıyım?(İleride manyetik vb. taktırabilirim.)
 
Bende var seviyorum gitarı. İşçilik ton üzmez ama üstüne koyabilecek para varsa elbette fender al. Ben de fender alacaktım ama doğru dürüst vintage özellikte solak fender modeli bulamadığım için bunu tercih ettim ama indirimle aldım tabii gidip de sıfırına 4-5 bin vermem. Endonezyaların kötü olduğu yabancı forumlarda konuşuluyor. Eski standart squier seviyelerinde oldukları söyleniyor. İyi diyen de var. Sanırım artık classic vibe'lar standart meksikalar gibi piyango işine döndü. Çin üretimlerinde kötü çıkan yok gibiydi ki bende cv tele de var ikisini de denemeden şansa aldım ikisinden de memnunum.
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Yaşadığım yer sebebi ile bende şansıma güvenmek zorundayım 4500-5000 arası bir bütçem var.2.el bir fender aramak sanki daha mantıklı gibi.Squier cv serisine 4 5 bin bende vermek istemiyorum açıkçası.
 
Geri
Üst