Pedalsız ve Prosesörsüz Gitar + Mikser ile sahne?

Sandığım üzre bu tamamen sizin beklentileriniz doğrultusunda cevaplanabilir.Wembleyde konser vermeyecekseniz ya da Beethoven gibi sağır olmasına rağmen müzik yapabilen birisi değilseniz, çıkacak sonuç sizi tatmin edebilir. (bence)
 
Gitar amfisi, sadece sesi yükselten bir alet değildir. Gitardan gelen sinyalin şekillendirilmesini sağlar. Clean bir tonda çalınırken doğrudan mixere saplamak yeterli olur dersek, clean ton için amfilere deli gibi yatırım yapan insanlara hakaret olur biraz, zira hi-gain işlerden daha da zor oluyor iyisinin eldesi. Evde çalmak, pratik yapmak için sorun olmazdı ancak bir sahne kaygısı varsa, hiç yoksa dinleyiciye saygıdan basit bir marshall mg15i clean tonda mikrofonlayarak kullanmak bile tonunuzun raw halindeki boğukluktan daha iyi sonuç verecektir.

Yaptım, oldu kafasıyla yaklaşılırsa elbette teknik anlamda bir aksaklık çıkmayacaktır ama tek seferlik bir olaysa eş dost aracılığıyla bulunabilen en minimal amfi bile yardımcı olacaktır. Uzun soluklu bir durum varsa şöyle bir aleti 2. elde çok çok daha komik rakamlara bile bulabilirsin. Mixere gitmeden önce araya bu pedalı koyman sana asgari şartları fazlasıyla sağlayacak bir kafa - kabin - mikrofon zinciri sağlayacaktır.

 
Benim tavsiyem araya bir modelleme eklemeniz uygun fiyatlı 2. el amfi modellemeli prosesörler ile çok daha iyi sonuç alacağınız aşikar.
 
Geri
Üst