Jem7 Tokatlayan Süper Charvel Pro Mod DK24

Bi Charvel mağazasının (ya da Charvel koleksiyonerinin, arkada onlarca Charvel var, belli ki sponsorlu olmasa bile taraflı bi arkadaş) yaptığı kıyaslama videosu benim için kriter olamaz. Video öncesinde ve sonrasında tüm ayarları Charvel gitarlarına göre yapıp videoya Gibson da, Fender de eklese Charvel hep kazanacaktır.

Zamanında Huawei telefonların kameralarıyla Canon 5D MK.3 kıyaslamak çok meşhurdu, Canon'a 250 TLlik Sigma lens takıp bakın Huawei Canon tokarlıyor diyorlardı. Ha bu gitar gerçekten JEM'den iyi olabilir mi, deneyip görülebilir ama bu tarz videolar referans olamaz bence.
 
hadi jem artist serisidir yine de fazla pahalıdır. sözü edilen Charvell modeli de güzel görünüyor ama fonksiyonel olarak karşılaştırılması garip geldi bana. Charvel modelleri konusunda bilgim olmadığı için bi bakayım dedim, sözü edilen Charvel modeli standart tremolo ve strat tarzı gitarlarla karşılaştırılması daha yerinde olur bence. Ha manyetik çıkış gücü, klavye hissiyatı vs belki kimi müzisyenlere daha hoş gelir ayrı. Ama yine de bu şekilde karşılaştırma, yerme yersiz
 
Geri
Üst