Reverb Pedalı ? Caroline Guitar Company Meteore Lo-Fi Reverb

Şu sıralar reverb pedalı arayışım var arkadaşlar , kullananlar bilgilendirirse sevinirim , strymon pahalı geliyor bu baya fonksiyonel bi pedal geldi bana varsa farklı reverb pedal önerilerinize açığım
 
Nasıl bir reverb aradığınıza bağlı ama Meteore her durumda kullanışlı olmayabilir. Spring ya da room reverb benzeri sesler (ve bunların biraz drive eklenmiş versiyonları) alınabilir ama daha farklı sesler alamazsınız (mesela temiz bir hall ya da plate tarzı sesler). Bir de Meteore’da pre-delay kontrol edilemiyor. Reverb efekti hep hafif gecikmeli, slapback delay gibi geliyor.
Aradığınız reverb sesi buysa ve daha fazlasına ihtiyacım yok diyorsanız alın ama Strymon alternatifi olarak düşünüyorsanız üzülürsünüz. Belki Boss RV-6 gibi bir pedal daha iyi olabilir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Strymon bandında düşünüyorum aslında , teşekkür ederim bilgilendirme için daha önce ki amfilerimde reverb olduğu için tecrübe edinemedim haliyle bu pedalları , şu ana kadar istediğim tarzda tonları Strymon Flint veriyor malum fiyat olarak çok yüksek şu an alternatiflere yoğunlaşmak istiyorum.
 
Hocam Flint'e benzer tonlar verebilen daha uygun fiyatlı bi pedal (en azından benim denediğim kadarıyla) malesef yok. .) Meteore pedalını ben de merak etmiştim ama bi çok kişi standart reverb için kesinlikle önermediğini söyledi, RV-6, Digitech Polara, Supernatural ya da MXR M300 Reverb gayet iş gören pedallar, ben hepsini denedim, hepsinin kendisine göre artıları var, şu an Neunaber Slate kullanıyorum ama yani Strymon'la aynı klasmanda olarak bahsedilen Neunaber de Flint'in yerini tutmuyor, keşke Flint'i satmasaydım yani. Bu arada Flint'i üst düzey bir reverb ve aynı kalitede bir tremolo pedalı olarak düşündüğünüzde aslında o kadar pahalı sayılmaz bence. Boss'un sadece vibrato efekt pedalı bile 225 Dolar sonuçta. :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Evet çok haklısınız , flint evladiyelik bir ekipman aslında uzun vadede başka bir şeye ihtiyacım olacağını da sanmıyorum fakat 2000₺ şu an forum üzerinde satan bir arkadaşımız da var , bu tür ürünlerde pek indirim söz konusu olmuyor , en sonunda gözü karartacağım sanırım :))
 
Geri
Üst