Sadece forumda karşıma çıkan dini reklamlar

Ara sıra tanrıyla yakınlaşmak ister misin tarzında hırıstiyanlık reklamları çıkıyordu şimdi islama döndü hiç dini içerikli sitelere de girmem ki cookie çerez falan işliyor desem garip :D bu arada başka hiçbir sitede görmüyorum
Başka yaşayan var mı33
kangre.JPG
 
Son düzenleme:
Burada bir konu açılıyor saçma sapan alay eden mesajlar atıyorsunuz eğer atmaya devam ederseniz işi adli boyuta taşıyacağım bilginize. Lafım alay edip hakaretvari mesaj atanlara.
 
Benim de eskiden dikkatimi çekmişti (sadece Hristiyanlık reklamları) ama her türlü konuyu aramaya meyilli olduğum için oradan bulup çıkarmışlardır herhalde demiştim. Yani kişiye özel bir sonuç da olmayabilir. Tek reklam bu olabilir. Hristiyanlıktan İslamiyete dönmesi de güzelmiş. Onu fark etmemiştim.
 
Sniper42 nickinizle müsemma biri olarak tehditvari üslubunuz, saplantılı ''dinime laf ediliyor'' kafanız ve olmayan yerden insanları cezalandırma kininiz yüzünden sizi engelliyorum. Sizin umrunuzda olmayacaktır ama diğerlerinin bilmesini istedim. Burası sadece müzik değildi eskiden, siyaset dahil birçok felsefi, sosyolojik, dini tartışmaların özgürce yaşandığı bir forumdu. Kimse de çıkıp sizin gibi ''mahkemeye veririm'' diye çıkışmadı ötekine. Yeni yükselen değer tipi bu tabii, sizin parmak gösterip tehdit etme özgürlüğünüze karşı benim de sizi görmeme hakkım var.
 
Geri
Üst