Amfi önerisi ve Marshall MG15 vs Ibanez TBX15R (Önerilere açığım)

Amfinin watt'ı yüksek diye daha iyi fikri yanlıştır. 50, 10'dan iyidir gibi bir anlam çıkartma öncelikle .....
Soruna gelirsek .... gittiğin yerden al. Uçakta amfi mi taşınır, hangi ülke bilmiyorum ama nereye gitsen buradan ucuza alırsın.
Evet hocam kesinlikle doğru diyorsunuz. Direk watt'a bakmak doğru bir yaklaşım değil. Ancak taktir edersiniz ki Marshall MG50DFX boş bir amfi değildir. 2 kanal için birbirinden bağımsız ekolayzır ayarları bulunur. Distortion modu için ayrıca Conteur dediğimiz potans mevcut. Yanlış hatırlamıyorsam 12" hoparlörlere sahip hacimli ses verir ve bu da amfide istenilen temel şeylerden biridir. Anakart üzerinde fan soğutması mevcut. FDD adı verilen bir teknoloji ile lambalı tonlar verebildiği iddiasında olan bir amfi (Hiç lambalı amfi kullanmadığım için yorumlayamıyorum ama aldığım tonlardan fazlasıyla memnunum) Line in Line out Aux in Send Return girişleri mevcut. Flanger Delay Reverb ve Chorus efektleri mevcut. Üzerinde 2'li footswitch'i de mevcut.(Birisi kanal değiştirme, birisi efekt açıp kapatma). Tabi ki taktir sizlerin ancak bu fiyatlar göz önüne alındığında benim seçimim yine Marshall'dan yana olurdu. Saygılarımla.
 
Sanıyorum id core 10'a göre sayabileceğim - yanları Blackstar'ın patentlediği ISF özelliğinin olmaması, Boyutunun id core 10'a göre büyük olması ve fiyatının 300 400TL kadar daha pahalı olması olur. Ama özellikle belirmeliyim tabi ki amfim satılsın isterim çünkü nakit ihtiyacım var ama yanıltıcı bilgi asla vermek istemem kendi gözümle gördüğümü anlatma çabasındayım. Ben de arkadaş gibi üniversite öğrencisiyim.
 
Geri
Üst