500-1500 TL arası amfi önerisi (Önemli bir detay var. Açıklamayı okuyunuz lütfen.)

Öncelikle selamlar, daha önce klasik gitar tecrübem oldu. Elektro gitara yeni başlayacağım ve Kıbrıs'ta öğrenciyim. Kıbrıs'ta bu tarz olsun ya da teknolojik olsun piyasa geberik vaziyette, dolayısıyla buradan alıp oraya götüreceğim ve uçak bagajına amfimi asla vermem. Uçağın kabin bagajına sığma şartı ve 500-1500 tl arası olma şartı var. Epiphone G-400 Les Paul Custom 3 humbucker gitarım var. İlgilendiğim ve çalmak istediğim tür genelde Anadolu ve Türkçe rock. (Bkz: Erkin Koray, 3 Hürel, Moğollar, Yavuz Çetin, Adamlar, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Duman) Geniş bir tona ihtiyaç var ve bunun için gitarımı ayarladım ama 1 haftadır amfi seçimi kafamı yiyip bitirdi. Söylediğim şartlara uyan her amfi önerisine açığım.
 
Bir önceki konuyu açan siz değil miydiniz? Piyasadaki en iyi amfiler önerildi zaten. Neden yeni konu açtınız? Blackstar bilgisayar programı olmadan iş yapamıyor ne demek, açıklayabilir misin bunu?
 
Şu segmentte id core 10 almayanları cidden anlayamıyorum...Ton konusunda en ufku açık başlangıç amfisi.Pink Floyd'dan tut Albert King tonlarına kadar açılmaya yatkın geniş bir yelpazesi var ve insanlar almadan önce tereddüte düşüyor.Gönül rahatlığıyla alabilirsin dostum.Programa falan ihtiyacın bile olmayacak zaten.Üstündeki kontrol paneli herşeye yetiyor.
 
Geri
Üst