Evdeki eski gitar hakkında yardım

Merhabalar, yıllardır evimizde bulunan ve nerden geldiğini bilmediğim resimdeki gitarı yaptırsam ne kadara mâl ederim ve satsam ederi var mıdır? Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.


resimag.com/p1/6fabd8870bb.jpeg

resimag.com/p1/6de3178e811.jpeg

resimag.com/p1/dd1e1c9b0e7.jpeg
 
Yanlış anlamayın benden kat kat tecrübelisinizdir ama gitarın iç elektronik aksamı korozyondan ve pastan harap halde değil midir ? Köprü aynı şekilde kömür gibi falan.
Yani sadece teller ve bir burgu çok hafif olmadı mı hocam ?
Tabi ki fiyat değişebilir, usta bile gitarı kurcalamadan tam fiyat veremez. Manyetiklerde sorun olacağını sanmam ama elektrik aksam değiştirilebilir, benimki gitarı çalınabilir hale getirmek için öncelikli yapılacaklar yoksa zaten değmez bu gitar için daha fazlasına. 300 Tlye alınacak bi çok gitar, bu gitara 300 TL masraf yaparak alınacak sesten daha iyi performans verir.
 
Çok teşekkürler, sizi çok tuttum ama son bir soru sormak istiyorum. Bu gitarın tamir edilmiş halinin kalite olarak muadili bir gitar almak istesem, güncel piyasada sıfırı hangi fiyat aralığında olur ?
Hocam bunlar giriş seviyesi gitarlar, yaptırsanız da çok verim alamazsınız. Letgo'da aynı modelin temizi 300 TLye falan denk gelebiliyor. Kelepir ilanlar sayfasını takip edin, daha düzgün gitarlar denk gelir 500 TL civarı.
 
Geri
Üst