Beğendiğiniz Ekonomik Ekipmanlar Neler? (Pedal, Processor, Amfi, Gitar vs.)

Sevgili forum üyeleri, merhabalar. Forum başlıklarına göz gezdirdim benzer bir konuya rastlamadım ancak gözümden kaçan böyle bir başlık varsa konuyu silebilirim.

Başlığı açmaktaki maksadım müziğe gönül vermiş ancak ayırabileceği bütçesi kısıtlı olan kişilere yol gösterecek, ekonomik sayılabilecek ekipmanlar hakkında arşiv oluşturmak.

İlk örneği ben vereyim. Diğer analog pedallara kıyasla oldukça ekonomik sayılabilecek bir fiyata ikinci el Joyo California Sound aldım. Performansını çok beğendim. Fender Classic Player 50s strat ile çok iyi anlaştı.
 
Son düzenleme:
aa aslında kararım yinr amfiden yana olsa da Behringer ses kartlarının da (UMC202HD makul gibi geldi bana 204 kadar olmasa da. UMC22 fazla sade) aklımın bir köşesinde durduğunu söylemeliyim.
 
Add+ Blues Player
Mooer Yellow Compressor

Fiyat performans açısından Blues player inanılmaz iyi transparanlığı harika benim amfimle müthiş anlaşıyor
Yellow comp’a gelince diamond cp klonu ben bu kadar iyi beklemiyordum adamlar pro comp yapmış resmen.
 
Mooer Eleclady Flanger - Muhteşem bir Ehx Electric Mistress klonu neredeyse orijinalinden sound olarak hiç bir farkı yok. Coloru kısılıp range yükseltildiğinde muhteşem bir uzay chorusu soundu vermesiyle kullandığım diğer chorus pedalına ihtiyaç bırakmayıp satılmasına sebep olmuştur.
 
Mooer Black secret mecburen aldığım günden beri boardumdan asla çıkartmadığım ve çıkartmayı da düşünmediğim 2-3 pedaldan biri. Ağır dist + noise için şahane.
 
Add+ Tube Drive Silver Edition
Fender Player Tele

Yanlız tek sorun silver edition baya parlak telede parlak amfiden bassları biraz açınca daha tatlı oluyor ama yinede bi alt modeli var daha koyu o fiyat olarakta daha uygun tonuda daha koyu yavuz çetin tonu veriyor küçücük alet tırt amfiyi Allah etti herkese tavsiye ederim.
 
Joyo'nun Tech21 çakması preampları (American/British/California/Ac Tone)
Mosky Black Rat (Rat Distortion)
Ammoon Looper (Tc Ditto Looper)
joyo Ultimate Drive (Fulltone OCD)
Mooer Noise Killer (Isp Decimator)
 
Caline Pure Sky
Caline Crazy Cacti
Valeton Coral Mod
Joyo AC Tone
Caline Blue Ocean
Harley Benton G212 Vintage 2x12 V30 Kabin
Ibanez TSA15H Kafa Ampli
Hosco parçalar ile kendi topladığım Strat (Kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş :))
 
-Vox - Stomp Lab 2G,
Zamanında amfileri satınca ucuz yollu eğlencelik olsun diye almıştım. Şimdi başucu prosesörü oldu. Özellikle Amp-Cab simülasyonlarını çok beğeniyorum.
-Sx - Alder Na,
Dimarzio potlar, üst eşik ve artec manyetikler var. Bu da tam bir başucu gitarı, ton olarak bir iddiası yok ama stabil ve iyi ayar tuttuğu için seviyorum. Belki ileride ciddi bir modlamaya girişirim.
 
Geri
Üst