KaviS Yeniden

www.herkesdinlesin.com/kavis

KAVİS GRUBU

Kavis grubu 2006 yılında kurulmuştur. Grubun başlıca lideri ve kurucusu Turay Araz ' ın girişiminden meydana gelmiş ve 2008 yılında bu halini almıştır. Eğer kısaca özetliyecek olursak 2006 yılında Turay, Hakan Yeser le tanışır ve uzunca bir eleman arayışına girerler. Birçok müzisyen denemiş ve en sonunda davul a İlkay Beygü bass a da Sabri Geyik ' i seçmişlerdir. Grup 2007 yılında bu kadroyla birçok konser, Etkinlik ve kayıt yapmış 2007 nin son aylarında Gitar a Okan Düzyel ' i alarak, grubun son soundunu ve kadrosunu belirlemiştir. Grup bu kadro ile çok kısa zaman da birçok konser vermiştir. 2008 mart ayında Turay Araz ın bestesi olan Birileri isimli şarkıyı kaydetmişlerdir.Grup elemanlarını kısaca özteliyecek olursak...

www.herkesdinlesin.com/kavis

Turay Araz:
27 yaşında. Şarkı söyliyen, Gitar, Klavye, davul çalan birisidir. Genelde şarkıları(söz - müzik) Turay yazar. Grup çalışması esnasında Müzik bi hayli değişime uğrar =). Turay ın asıl mesleği bilgisyar öğretmenliği olup, iyi bir Rock sever dir.


Hakan Yeser:
28 yaşında iyi gitar çalan,iyi back vocal yapabilen birisidir.Eskiden tek başında Şimdi Okan Düzyel ile çeşitli mekanlarda akustik canlı müzik yapmaktadır.Akustik gitar eğitimi almıştır.

İlkay Beygu:
20 yaşındadır. Halen davul dersleri almaktadır. Oda sıkı bir rock müzik hayranıdır. Sabri Geyik ile Nabız grubundan koparak Kavis e dahil olmuştur.

Sabri Geyik:
19 yaşındadır.Enstrumanında eski biridir. Sabri grubuna değişik bi sound eklemektedir.İlkayla sıkı dost olup eskilerden beri çalışmaktadırlar.

Okan Düzyel:
20 yaşındadır.Gruba en son katılmış ve sound ta inanılmaz değişimler yaratmıştır.Deniz Demiröz ' ün öğrencisidir ve Birileri şarkısında gitar çalmıştır...

www.herkesdinlesin.com/kavis :arrow: :arrow:
 
Geri
Üst