Boss KTN-50 vs Blackstar ID Core 20

Boss vs Blackstar


  • Toplam oy veren
    22
Herkese selam,
Hangisini tercih edersiniz, distortion ve clean kıyaslaması nasıldır?
Bence watt farkı biraz fazla ama ev kullanımı için yaklaşık 10w yeterli olur zaten katana serilerinde power control var, ToneStudio yardımıyla gayet iyi işler çıkıyor BOSS'tan fakat Blackstar'ın bu özelliği hakkında pek bir bilgim yok. Blackstar'da 3 band equalizer yok, onun yerine isf koymuşlar o da boss'ta yok.
 
Son düzenleme:
> Ayrıca evde xx watt yeter gibi bir bazı olmayan duyumlarla amfi seçmeyin lütfen. Ben bizzat Katana 100 mkII amfimi 100 watt modunda gecenin köründe apartman dairesinde çaldım.

Tabii çalarsınız volume'u 0 yapınca ses çıkmıyor sonuçta 100 watt da olsa 1000 watt da olsa ;-)
 
"Evde çalma" denilen durum ile "xxx watt az gelir çok gelir" gibi bir kavramın solidstate amfiler için alakasız olduğunu, Master volume kullanarak K100'ü tam kapasitede çaldığımı yazdım. Anlayan anladı demek istediğimi sanırım.
 
Şu cümleyi dikkate alır mısınız....

Ayrıca evde xx watt yeter gibi bir bazı olmayan duyumlarla amfi seçmeyin lütfen. Ben bizzat Katana 100 mkII amfimi 100 watt modunda gecenin köründe apartman dairesinde çaldım.
Blackstar silverline kullandınız mı ? Katana mk2 ve blackstar tvp incelemelerini okudum baya güzel faydalı lakin silverline bulamadım. 10kya alınır mı sizce silverline ?
 
Düzgün bakamamışım şimdi buldum kusura bakmayın
Şurada hepsi var…

 
Geri
Üst