Elektronik Bateri Kulaklıktan Ses Alma Hakkında

Merhaba,

Roland marka elektronik baterim var ve üzerindeki modülün kulaklık çıkışını uzun senelerdir kullandığım SONY marka amfiye arka jak girişlerinden giriyorum ve amfinin önündeki büyük kulaklık çıkışına küçük kulaklık çeviriciyi takarak Philips SHP2000 kulaklığı bağlayarak çok güzel ses alıyorum fakat kulaklıklar büyük olduğu için bateri çalarken daha çok terlememe sebebiyet veriyor yani rahatsız oluyorum.

Yakınlarda aldığım KZ AS10 5 Balanced Armature Driver Kulak İçi Kulaklığı Philips kulaklıkları bağladığım çıkışa bağladığımda ses aşırı kötü çıkıyor, bu kulaklık yerine iPhone kulaklığı bağladığımda da aynı yani sanki kulaklık çıkışı güçlü ve kulaklıklar az geliyormuş gibi oluyor ve ses patlayarak çıkıyor doğru düzgün bir şey anlaşılmıyor.
Direk baterinin modülünün kulaklık çıkışından ses aldığımda da bas doğru düzgün duyulmuyor her şey tiz gibi o yüzden ses kaliteli değil, tizlerde patlayarak çıkıyor.

Aynı şekilde modülü bilgisayara bağlayıp bilgisayardan kulaklıkla dinlerkende aynı fakat bu kulaklık çıkışını amfiye girip ses alındığında çok güzel ses geliyor.

Amfiyi direk kolonlara bağladığımda 10 numara ses alıyorum, büyük Philips kulaklıklara bağladığımda da güzel ses alıyorum sadece küçük kulaklık içi kulaklıklara bağladığımda ses alamıyorum. Bunun için nasıl bir şey kullanmalıyım?

Bilgi verirseniz sevinirim.
 
Geri
Üst