amfi mi manyetik değişimi mi?

elimde 1500 tl gibi bir para var ve fender strat mım gitara ve fender frontman 10g amfisine sahibim gitardan memnunum ama amfi kötü yani kararsız kaldım yardım istiyorum sizden sizce manyetikleri texsas special veya 65 single coille mi değiştirmeliyim yoksa daha iyi bir amfimi almalıyım. 2. el alıcam tabi.
 
Kesinlikle amfi!
Daha sonra eline para geçerse manyetik değişimi değerlendirilebilir.

Yamaha Thr10c benim de çok severek kullandığım bir amfiydi, lambalıya geçince bir süre sonra sattım. Arada özlüyorum.

Boss Katana 50 düşünülebilir eğer fiyat denk gelirse. Çok güzel yorumları olan geniş yelpazeye sahip bir amfi. İçinde efektleri de var, şu ankinden baya bir seviye atlatır diye düşünüyorum.
 
Ayrı şeyler aslında manyetik ile amfinin kriterleri. Belki metal için aranıyorsa manyetikte agresif bir çıkış gücü; amfide de sert tonlar alabileceğimiz modeller aranır.
 
Ben de kesinlikle amfi diyorum.Pure Vintage 59 ve 65 manyetiklerin de tonları insanın kafasını karıştırmıyor değil.Yine de düzgün bir amfi almadan,Farkı ve gücü o kadar hissedemezsin.1500 civarı,Son günlerde sitede bir çok Boss Katana görüyorum 2200-1500 arası,1800 e bir adet var.Biraz daha lambalı tarzı bir şey bakarım diyorsan Kendi kullandığım Blackstar TVP serisini önerebilirim.Yine 1800-2500 arası bulmak mümkün.Lamba modellemeleri çok başarılı.Kendi amfini satıp bu modellere bakmanı öneririm.Gitarı çok değiştirdiğini fark edeceksin.
 
Geri
Üst