Cidesphere

2000'de Suicide ile çıkardıkları Split Cd Dying in Confusion ve 2002'de Hammer Muzikten cıkan''Interment'' Albumunun ardından dağılan Ankara'lı Melodic Death Metal grubu Cidesphere , 2018'de yeniden toplandı. Kadrosunda vokallerde Carnophage'den Oral Akyol ve davulda Suicide'dan Goremasterın olduğu grup 10 şarkılık yeni bir album ile Alman Testimony Records firmasıyla anlaştığını duyurdu.

2. Album Dawn of a New Epoch'dan ilk single 'Reborn into Extiction'' geçtiğimiz gün yayınlandı. Albüm toplamda 10 şarkıdan oluşacak ve 13 Kasım 2020 tarihinde CD , Plak formatında ve digital ortamlardan temin edilebilecek.
Grubun son kadrosu Oral Akyol Vokal / Taylan Fırat Gitar / Aydın Aytaç Gitar-Bass / Başar Çetin Gitar Bass / Goremaster- Davul
facebook.com/cidesphere
instagram.com/cidesphere


cidesphere.jpg
 
Son düzenleme:
Hoşmuş, beğendim. At the gates ekolü mdm yapıyorlar anladığım kadarıyla, riffler ve rifflerin davulla uyumu at the gates'i anımsatıyor. Grubun farklı yanı ise vokallerin gitarlara göre bayağı düşük olması duyduğum kadarıyla, çoğu 90'lar geleneksel death metal vokaline benzer gibi geldi bana. Tüm albümü dinleyip gene görüşlerimi yazacağım. Ama beğendim yani, İzmir'e konsere gelirlerse giderim valla. MDM grubu göremiyoruz pek buralarda.
 
Geri
Üst