Hamam

Caner'le Tülin evlensin mi boşansın mı?

  • b) evlenmesinler

    Oylar: 0 0.0%
  • c) boşanmasınlar

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    1,161
Hamam filmi beni cok etkiledi. Bi kac kere daha izlemeye karar verdim.Eminim bir cok ayrinti yakaliycam cünkü. Sizler ne düsünüyosunuz film hakkinda?
 
anketi ben de anlayamadım (niye acaba ;) )
hamam bence de çok güzel karşı pencere'yi izleyenler varsa bilirler ferzan özpetek sinemasında temalar hep benzer.. ben harem suare ile cahil perileri'i izlemeyi çok istiyorum izmirde olup bu filmlere sahip olan varsa (ki imkansız) ödünç almak istiyorum mutlu olurum 8)
 
bir türlü izleyemedim...şu anda da bulamıyorum zaten...bu neyse elbet bir gün izlerim de...anket ne iş?
neyse benim cevabım :Allah onlara akıl fikir versin...untmadan onları izleyenlerede...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
doğrusu bende anlayamıyorum o anketi..belki biri güzel bişiyler yazar o anket konusu hakkında ve söz konusu müthiş tiplerle ilgili olarak...Çok zavallı olduklarını düşünüyorum ben onların..Karşı Pencere'de gerçekten çok iyiydi.Onu sinemada izlemiştim..Dolayısıyla güzelce altyazı vardı..Fakat Hamam'ı ıyranç bi dublajla izledim..Çok karşıyım bu dublaj işlerine.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
adoekin selam..Hamam filmi vcd olarak var uzun zamandır..Bulabilirsin..Fakat malesef dublaj yapmışlar.Çok kötü olmuş..Acaba dvdsinde türkçe alt yazı seçeneği var mıdır ki?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Arkadaşlar bende Cahil Periler ve Harem Suare'yi arıyorum..Bu filmlere sahip olan varsa yazıversin şuraya bende gereğini düşüneyim.Noluyy..
 
ceeez saol..ama yazıyoya ben kuşadasındayım ve saolsun lar burayı ve bizi sanattan baya uzaklaştırdılar...yani burda bulamamıştım...adam gibi rock albüm bile bulamadığım oluyo...düşün artık....
 
hamam filmini izleyeli epey oldu.izlediğimde beyenmiştim.bu arada anketin alakasızlığı yanında,evlensin mi,boşansın mı gibi mantıksız bir sorgusu var.bunlar evlenmek ve boşanmak arasında isteselerde tercih yapamazar sanırım.sadece onlar değil,einstein da yapamaz.
 
:)) yazık onlara ya..orda aptal aptal duruyolar işte..ölmesinler bencede..evlenip boşanıp dursunlar onlar orda..ne güzel..
 
Hamam başligini görünce film oldugunu pek tahmin etmemiştim, klasik film filmin asil ilgi görmesi hamamda yaşanan sahneler , pekde begendim diyemicem
 
Geri
Üst