Çayyolu Müzik Yarışması (Ankara) 7-8 Haziran 2008

Çayyolu Platformu'nun düzenlediği, 24-25 Mayıs tarihlerinde Atapark'taki Çayyolu Gençlik Şöleni kapsamında 2 gün sürecek bir müzik yarışması düzenleniyor... Başlıktan da anlaşılacağı gibi bu yarışma liseli müzisyen arkadaşlarımızın hem eğleneceği, kimilerinin ilk defa sahneye çıkacağı tatlı bi rekabet içeriyor...

başvurular için afişteki [email protected] adresine mail atabilirsiniz... çayyolu'ndaki 9 lisenin gençlerine bir de bu şekilde ulaşmak istedik...






ÇAYYOLU PLATFORMU
Gençlik Komisyonu
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
kutbukuzey nickli arkadaşım, evet sadece Çayyolu'ndaki liseleri kapsıyor bu yarışma henüz, bu yıl ilkini düzenlediğimiz için elimizdeki imkanlar ve sınırlı süreyle bu kadarını yapabiliyoruz, umarım önümüzdeki senelerde daha büyük imkanlar olur ve daha geniş bir öğrenci kitlesine hitap ederiz... :)

jokermg ve maresalx nickli arkadaşlar, çok teşekkürler, umarım alnımızın akıyla çıkarız, sonucta bu organizasyon hiçbir maddi beklenti olmadan yapılıyor...
ve umarım diğer semtlerde de buna benzer etkinlikler görürüz, çünkü birçok liseli grup 1 kez bile sahneye çıkabilmek imkanından yoksun olup kayboluyor...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Çayyolu Platformu Gençlik Şöleni
Liselerarası Müzik Yarışması


• Yarışma, Çayyolu Gençlik Şöleni kapsamında 24-25 Mayıs 2008 tarihlerinde yapılacaktır.
• Yarışmaya başvuru süresi 22 Mayıs 2008 Perşembe saat 18.00’da bitecektir.
• Yarışma programı oluşturulurken grupların başvuru formunda vermiş oldukları bilgilerden yola çıkılarak tüm gruplar için uygun bir program oluşturulacaktır. Oluşturulacak olan program 23 Mayıs 2008 Cuma günü içerisinde grupların başvuru formunda vermiş oldukları e-mail adresine gönderilecektir.
• Yarışma 24-25 Mayıs 2008 tarihlerinde Çayyolu Gençlik Şöleni’nin düzenleneceği ATAPARK’ta yapılacaktır.
• 2 gün sürecek olan yarışmanın kazananı grup, 25 Mayıs 2008 akşamı yapılacak anons ile ATAPARK’ta duyurulacak, ayrıca katılan grupların vermiş oldukları e-mail adreslerine de bildirilecektir.
• Yarışmaya katılacak olan gruplar kişisel müzik aletlerini yarışmaya getireceklerdir. Davul seti, amfi, mikrofon, vs. ihtiyaçlar orada Çayyolu Platformu tarafından hazır edilecektir.
• Katılmak isteyen gruplara hiçbir tarz sınırlaması yapılmamaktadır.
• Yarışmaya katılacak grup kontenjanı bize ayrılacak sürenin kısıtlı olması sebebiyle ”15” ile sınırlıdır.
• Yarışmaya ayrılan sürenin kısıtlı olması sebebiyle her gruba kendilerini gösterebilmeleri için 2 şarkılık zaman verilecektir.
• Yarışmada her gruba kurulmaları, soundcheck almaları, çalmaları ve toplanmaları için 40 dakika süre verilecektir. Bu süre katılan grup sayısına göre değişiklik gösterebilir, ve her grup için eşit olacaktır. Yarışma saatlerinin uzamaması ve programın sarkmaması için grupların kendilerine bildirilecek olan programdaki saatlere özen göstermeleri rica olunur.
• Yarışmaya katılım ücreti, sembolik olması açısından, grup başına 10 YTL’dir.
• Yarışma sonunda kazanan gruba çeşitli ödüller verilecektir. Ödüller 25 Mayıs 2008 Pazar akşamı Atapark’ta şölen kapsamında düzenlenecek törende verilecektir.
• Her türlü soru ve görüş için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.




*** Vermiş oldukları destek için Studyo Allgro ve Pan Müzik’e teşekkür ederiz...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
tüm gruplara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz...
25 Mayıs Pazar günü Çayyolu ATAPARK'ta düzenlenecek olan Çayyolu Gençlik Şöleni kapsamında liselerarası müzik yarışmasına ayrılan süre saat 11.00-16.00 arasıdır...
buna göre başvuran gruplar için, uygun olmadıkları saatler baza alınarak, hazırlanan program şöyledir:

12.00 - 13.00 => MARTENZIT (Leyla Turgut Lisesi)
13.00 - 14.00 => MAUDLIN MENTORS (Leyla Turgut Lisesi)
14.00 - 15.00 => SALVATION (75nci Yıl Lisesi)
15.00 - 16.00 => Köksal Toptan Lisesi Orkestrası (Köksal Toptan Lisesi)


grupların bu saatlere sadık kalmalarını temenni ederiz...
tüm şartlar gruplara gönderilen başvuru formunun ekinde belirtilmiştir...

başarılar dileriz...


Çayyolu Platformu
Gençlik Komisyonu


NOT: Her türlü soru ve bilgi için;

0536 356 11 31 (Giray BAYER)
0506 218 60 43 (Serkan ATAKAN)
 
hava koşulları nedeniyle yarışma 7-8 hazirana ertelenmiştir ayrıca yarışma formatında değişiklik yapmayı planlıyoruz yarışmanın sadece lise grupları deil tüm gruplara yönelik olmasını kararlaştırdık ancak katılım zaman kısıtlamasından dolayı yine 15 grupla sınırlıdır.

not:son katılım tarihi 5 hazirana uzatılmıştır
 
-Arkadaşlar yarışmanın formatında değişiklik olduğundan dolayı Cumartesi günü normal gruplar Pazar günü ise liseli gruplar arası yarışma yapılmasına karar verilmiştir.
-Bu arada grupları yarışmanın sonunda bekleyecek ödülleri yazmanın belki faydası olabilir diye düşündüğümüzden dolayı ödülleri açıklıyoruz;


1_Pazar günü birincisine Stüdyo Allegrodan 1 ay haftada 2 saatten toplam 8 saat stüdyo çalışması, stüdyo günlerine kazanan grup kendi karar vericek.

2_Cumartesi günü birincisine 4 saatlik kanal veya hücum kayıt (buna grup kendi karar vericek)

3_Panmüzikten 1 adet elektro gitar,

4_Müzikal müzikten 1 adet elektro gitar,

5_Her iki kategoridede kazanan gruplara Çayyolundaki seçkin restorantlardan birinde akşam yemeği,

6_Ayrıca Stüdyo Allegrodan 2 günlük yarışma sonucunda belirlenecek en iyi davulcuya 1 aylık drum club üyeliği.

-Arkadaşlar ödüllerimiz bunlar olup ilkini düzenlediğimiz yarışmanın aslında bir şenlik havasında geçmesini istiyoruz gruplarında bu konuda sağduyulu davranmalarını bekliyoruz.
-İlkini düzenlediğimiz yarışmanın ödüllerini belki çok tatmin edici bulmayabilirsiniz:) ancak işallah bidahaki senelerde daha iisini yapmak için şimdiden çalışmalara başlamış bulunmaktayız.
-Yarışmanın liselerarası formatından çıkmasının sebebi liseli arkadaşlarımızın biraz yarışma formatı olmasından çekinmeleri ve katılımın bundan dolayı az olmasından kaynaklanmaktadır.
-Katılacak her gruba şimdiden teşekkür eder ve başarılar dileriz.
 
4. Çayyolu Gençlik Şöleni kapsamında bu yıl ilki düzenlenen müzik yarışmasıında dereceye giren gruplar jürinin değerlendirmesi sonucu şöyle oluşturulmuştur:



1-SEKSAFON (TÜRK TELEKOM LİSESİ)

2-532 BLUESBOX

3-FREEDOME(LEYLA TURGUT LİSESİ)


Yarışmada 1. olan grup Stüdyo Allegrodan 4 saatlik kanal veya hücum kayıt kazanmıştır,2. olan grup Stüdyo Allegrodan 1 aylık haftada 2 saat olmak şartıyla topalm 8 saat stüdyo çalışması kazanmıştır,ayrıca 2. olan grubun davulcusu yine Stüdyo Allegrodan 1 aylık drum club üyeliği kazanmıştır,3. olan grup ise Panmüzikten 1 adet elektro gitar ve Müzikal müzikten 1 adet efekt pedalı kazanmıştır.
Ayrıca dereceye giren grupların ödüllerini almaları için bizimle en kısa zamanda iletişime geçmeleri rica olunur


Katılan tüm grupları tebrik ederiz. Önümüzdeki senelerde düzenlenecek yarışmalarda katılımlarını yeniden görmek dileğiyle.
 
Geri
Üst