Guitar Rig 5 Ses Sorunu

Merhabalar gitarımı düzgünce ses kartına bağlıyorum ve guitar rig 5 ayarlarınıda tam yaptım gitarın sesi geliyor fakat efektlerin sesi gelmiyor çözümü nedir?
 
Hangi dawı kullanıyorsunuz ekran görüntüsü atabilir misiniz? Belki efekt butonunu açmamışsınızdır? Ben FL Studio kullanıyorum. Mixerdeki lambaların açık kapalı olma durumuna göre Guitar Rig aktif ya da pasif oluyor.
Snap 2020-10-04 at 11.38.21.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Hangi dawı kullanıyorsunuz ekran görüntüsü atabilir misiniz? Belki efekt butonunu açmamışsınızdır? Ben FL Studio kullanıyorum. Mixerdeki lambaların açık kapalı olma durumuna göre Guitar Rig aktif ya da pasif oluyor.142395 eklentisini görüntüle
Guitar rig 5 kendi uygulamasını açıyorum bir guitar amp seçiyorum gitarın normal sesi geliyor amp efektinin sesi arkada az geliyor ben efektin sesini duymak istiyorum
 
Gitarın inputu hangi kanaldan açıksa guitar rig o kanala eklenmeli, ya da 2 kanala input açıpp birine guitar rig atarsanız birinden efektli diğerinden efektsiz ses gelir. Ya da gitar 1. kanaldadır siz efekti master kanala atarsanızda bozulma olabilir. Mixerden olma ihtimali yüksek geliyor bana.
 
Geri
Üst