Dore Müzik'ten MEGA İndirim

Ya konuya balta gibi olacak da, do re başlığını gorunce aklima geldi haykiram dedim,

Stokta da yok ama, bu nasıl fiyat ya, ayıp günahtır. Bir de avrupadan gonderimini yasaklatmışlar..

Oha. Burda bir yanlışlik olmasın.
 
İndirimleri görünce gözümün önüne geliyor.
beware-of-dog-beware-38981789.jpg
 
Aslında Do-re de bazı ürünlere kral indirimler yapmıştır (da ben kaçırmışımdır). Mesela Cry Baby wah pedallara güzel indirim olmuştur. Gibson SG'lerde de olmuştur.Ama daha geniş yelpazede daha büyük oranda indirimi Zuhal'de görmüşümdür. Belki de ilgi alanım olan markalardan ötürü. (Ibanez, Fender, Marshall, Boss vs)
 
Bir çok amfide iyi indirimler var. Özellikle ID Core V3 düşünen varsa 27% indirim. Şu tarihte şu kadardı muhabbetine girmeden bakarsak iyi indirim. Geçen yaz liste fiyatı bu indirimli seviyelerdeydi sanki...

 
Bir çok amfide iyi indirimler var. Özellikle ID Core V3 düşünen varsa 27% indirim. Şu tarihte şu kadardı muhabbetine girmeden bakarsak iyi indirim. Geçen yaz liste fiyatı bu indirimli seviyelerdeydi sanki...

Günümüz ekonomi şartlarına bakınca güzel fiyatlar.
Tabi bunda ID Core serisinin yeni üyesinin de çıkacak olmasınında etkisi olduğunu düşünüyorum ben.
Stok eritme v.s.
 
V3 2021 ortası çıkmadı mı yav... yeni ne geliyor?
Valla reddit yalancısı olarak 4 5 gün önce ki bir paylaşıma göre ID core V3+ ve yeni bir ID Core cihazı çıkarılacağı bunun da Haziran veya Ağustos 2022 gibi çıkacağını belirtmişler. Sebep olarak Line 6 catalyst ve Boss un yeni prosesörü ile Katana serisinin MK3 cihazının da Eylül 2022 gibi çıkarılması söylentilerine istinaden sebep sonuç olarak diyorlar.
 
Ya bir rahat durun. Doları da 15 lira yapmıştık ama indirim mindirim, sizin yüzünüzden memleketin cari açığı aldı yürüdü. Amfiyi gitarı biraz azaltalım ltf, tşk.
ds.jpg
 
Evet milyon dolar bazındaymış... artış muazzam. Üstelik Ocak-Şubat dönemi dış ticaret açığı (hani şu artan kurdan dolayı artı vermesi beklenen) tam %183 artmış ters yönde.

Neyse... bir indirim var sonuçta, haber vereyim dedim, ben de tesadüf gördüm, birine laf anlatırken lan kaç paraydı şu V3 diyince baktım.
 
Geri
Üst