Hangi gitar ile takas etmeliyim ?

Merhaba dostlarım. Elimde Cort moscato 2 model bir elektro gitar var. Hediye geldi. Sıfırı 460€ civarı. Tl cinsinden 4300tl olduğunu öğrendiğimden beri 2500-2700 civarına satmaya çalışıyorum. Ancak uzun zamandır alıcı bulmadı. Daha çok blues a yöneldim ve artık değiştirmem gerekiyor. Ben de takas kovalıyorum. Kararsız bir insan olduğumdan bana imkansız gözüken 2 gitar arasında kaldım. Yardımınız gerekiyor.
1. Gitar: modifiye için alınmış Squier bullet. Köprü ve burgular wilkinson, middle ve neck manyetikler fender mexica üretim, bridge manyetik bulletin kendi humbucker manyetiği. Satış fiyatı 1950

2. Gitar: Düz squier standart stratocaster. Hiç bir modifiye yok. Ancak takası 1 ay sonra gerçekleştireceğiz. Ve iptal olma olasılığı var. Satış fiyatı 2000 civarı

Yani risk alıp ağacı ve modeli daha rahat bir gitarı mı seçmeliyim. Yoksa modifiyeli ancak modifiyesizi sevilmeyen bir gitar ile mi ?

1. Gitarın manyetiklerinin sesi kesinlikle 2. Sinden güzrl ancak ağaç bu durumu nötrleyecek bçkadar önemli bir faktör mü. 1. Gitar ömürlük olarak kullanılabilir, sahne alabilir mi ?

Teşekkürler
 
Bence izin veriyorlarsa satıcılar al amfini git dene ayrıca ömürlük gitarın bu kadar ucuz olacağını sanmıyorum bu fiyatlara giriş seviyesi gitar satılıyor artık . birde önerim bulabilirsen biraz daha pahalı ama daisy rock ın the bangles imzalı semi hollow gövde gitarı var ona da bak bi blues için ideal bir tonu var diyorlar deneme fırsatım olmadı bu arada daha.
 
Geri
Üst