SiyahBeyaz (eskişehir)

S

siyahbeyazband

n9984602401_408984_8681.jpg


Siyah Beyaz, 2007’nin son aylarında buluşan Ergin Kurşun(akustik gitar-vokal) ve Okan Böle’nin(elektrik gitar) başlattığı oluşumdur. Ahmed Küçükaslan’ın(bas gitar) gruba katılımıyla beste düzenlemelerine ağırlık veren grup, davula Umut Kaya’nın gelişiyle şarkıların düzenlemelerini tamamlayıp albüm çalışmalarına ağırlık vermiştir. Klavyeye Kadir Yavuz’un gelmesiyle kadro, oluşum sürecini tamamlamıştır. Sözü ve müziği grubun vokalisti Ergin Kurşun’a ait 7 şarkı bulunmaktadır. Grup beste çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun yanı sıra grup, repertuarında bir iki istisna dışında, popüler olmayan şarkılara yer vermektedir.

Siyah Beyaz, tezatlıkların dayanılmaz çekiciliğini en güzel anlatan renk kombinasyonudur. Bütün tanımlamalarında her iki renk de tamamen çelişirler fakat somut olarak beraber kullanıldıklarında ortaya inanılmaz güzel kombinasyonlar çıkar. İşte bu oluşumda da farklı tarzda müzik dinleyen insanların bir arada müzik yapması söz konusudur. Sözgelimi, bir siyah beyaz şarkısında, akustik gitarın arkasında twin pedal duymak mümkündür.

ERGİN KURŞUN(VOKAL-AKUSTİK GİTAR): 1986’da Kütahya’da doğdu. Ortaöğrenimini Kütahya’da tamamladıktan sonra 1999 yılında Eskişehir’e taşındı. 2005 yılından beri kendi şarkılarını yapmakta. Şu an Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencisi.

OKAN BÖLE(ELEKTRİK GİTAR): 1985’te Eskişehir’de doğdu. Lise hazırlıkta gitar çalmaya başladı. ODTÜ İngilizce Öğretmenliği Mezunu. Ankara’da birçok grupta çaldı. Bunun yanı sıra şu an Eskişehirli metal grubu ABSTRACT’te solo gitar çalıyor. Şu an özel bir dersanede öğretmenlik yapıyor.

AHMED KÜÇÜKASLAN(BAS GİTAR): 1983’te Eskişehir’de doğdu. OGÜ Makine Mühendisliği mezunu. Eskişehir’de birçok grupta bar programı yaptı. İstanbul’da birçok müzisyene albüm kayıtlarında ve de sahnelerde eşlik. Şu an özel bir firmada makine mühendisi olarak çalışıyor.

UMUT KAYA(DAVUL): 1982’de Ordu’da doğdu. Eskişehirli IMPATIENCE isimli metal grubunun kurucu üyelerinden. Bunun yanı sıra bir başka Eskişehirli metal grubu ABSTRACT’ın davulculuğunu üstlenen Umut Kaya, yaklaşık on yıldır davulla çalıyor. Şu an Anadolu Üniversitesi Maliye bölümü son sınıf öğrencisi.

KADİR YAVUZ(KLAVYE):1981’de Eskişehir’de doğdu. Eskişehir’de birçok metal grubunda bascı gitarist ve de klavyeci olarak yer aldı. Eskişehirli black metal grubu BLACK OMEN’de klavye çaldı. Bunun yanı sıra Eskişehirli metal grubu ABSTRACT’te bas gitar çalmakta.

http://www.myspace.com/siyahbeyazband
 
Geri
Üst