Ibanez'ini göster :)

ULAN JPM100 VAR ADAMDA VAY BE bi ses kaydı alabilir miyim acaba? :)
Birşeyler karalar atarım da inan yani başlığa da yazdığım gibi, gitarın collectible değerinden öte belkemiği özelliklerine bakmak gerek Ibanez, 24 perde floyd ve dimarzio :)

İş çalmaksa eğer, ille de JPM’e gerek yok ya da diğer signature’lara da. Ben eskiden çok büyütürdüm gözümde de şimdilerde hep çalacak adam sx strat ve digitech ile de çalıyor ya diyip çıkıyorum işin içinden.
 
Benim köprü ve manyetik modifiye RG870QMZ-RDT 😃
 

Dosyalar

  • 20181226_000013.jpg
    20181226_000013.jpg
    330.1 KB · Gösterim: 173
Bu premiumlar nasıl prestigeler kadar iyi mi ?

Aslında manyetik ve klavye dışında bi farkları yok gibi. Özelliklerine bakıldığında klavye özelliklerinde farklılıklar var. Üzerindeki köprüler farklı. Prestigelerde Zero pointleri tamamen bırakmışlar ama Premiumlarda edge zero2 köprüleri takmaya devam ediyorlar. Aslında zero point köprüler akort stabilitesi başlarda sağlanıyor ama her mekanik sistem gibi bu sistemde de aksamalar oluyor.
 
Multiscale klavye hakkında ne düşünüyorsunuz? Alışması zor mu? Birde en son resimdeki gitar John Petrucci signature mı? Sabit köprülü olduğuna şaşırdım da :)
Bana sorarsanız drop akortlar için bulunmaz nimet, cok guzel düzenliyor tel gerginliklerini. Bir 7 telli fan fret gitarım var, ona bayılıyordum ve 6 telli de denemek isterken bu alet denk geldi. İlk aldığımda sweep çalmaya kalkıştım ve neredeyim ben, kimim napiyorum diye sorguladım ama alışması zor değil. 6 telden 7ye geçerken daha zor gelmişti mesela.

Petrucci olayi yukarıdaki arkadaşın paylaştığı şekilde, el emeği göz nuru.
 
Geri
Üst