Metal çalmak için gitar tavsiyesi lazım :)

00'den biliyorum gitarın t

Sarı siteye girip fiyatı 3-5k arası olan schecterları listele, iyi gitarlar var. Görüntüsünü sevdiğin olursa biraz araştır. Çok fazla mesai harcadım zaten bu konuya, daha da yönlendiremem artık. Çoğu evladiyelik bu Schecterların ama dikkat et bazıları kalın saplı ve ağır olabiliyor. Çok hantal modelleri de var.
hocam birde esp m 1000 mi yoksa mh1000 mi iki ilan buldum hangisi sizce
 
Ltd m1000de alder body emg81 81 ve extra thin u shape sap var, ltd mh1000de maun body emg81 85 ve thin u shape sap var. Kasa şekli sap ağacı ve klavye ağacı aynı her ikisinde de. Tercih senin. İnce sap ve daha parlak tonlar için m1000. Hafif daha kalın sap ve daha kapalı tonlar için mh1000.
Iki gitarı da kullandım uzun süreler. Mh serisi arch top, m düz kesim, mh serisinde govdede binding var m'de yok, m serisi daha ağır mh serisi daha hafif, m ters sap mh düz sap. Benim gördüğümce m1000'in tonu daha koyu ve boğuktu.
 
ama biri Emg biri Seymour Duncan benim alcağım emg li mh 1000 de
Dostum, her baktığın gitarın en ince ayrıntısını ve hakkında her söyleneni araştırırsan kafayı yersin, bak ben yedim mesela :D İnan EMG'ler o kadar iyi manyetikler değil. Atıyorum Metallica yüzünden istiyorsun EMG, e bir gün "Artık ben başka birşeyler de dinleyeyim" dediğin zaman EMG ler bir blues,bir classic rock tonu sana veremez Aabildiğin kadar versatil bir gitar alman gerekiyor. Önceliğin tabi ki istediğini almak olsun, fakat ileriyi de düşün bence. Not: Klavyeme birşeyler oldu çok garip hissediyorum, yazım yanlışları için kusura bakmayın. :D
 
Geri
Üst