Türkçe şarkıların tabları

B

bartsimpson

Arkadaşlar internette yabancı şarkıların tabları çok kolay bulunabilirken türkçe müziklerin tabları çok zor bulunuyor bildiğiniz sitelerin adreslerini yazarsanız çok sevinirim
 
en iyisi turkcemuzik.com,diğerlerini top100gitar.comdan bukabilirisin.gitarakor.com da iyi.bütün tarzlarda bütün türkçe
parçaları bir araya toplayan site yapamadılar ya helal olsun.
 
www.mysongbook.com'da da bazı türkçe şarkıların tabları var. site içinde arama yaparak bulunabilir fakat bunları açmak için guitar pro programını yüklemek gerekiyor.
 
RasitPek demiş ki:
:LOL: türkçe müzik diyorsun taba ne gerek var ;)

herkes kulak manyağı olmadığı için gerek olabilir. çalmaya yeni başlamış bir arkadaşımız, ne bileyim bir şebnem ferah şarkısının solosu için taba ihtiyaç duyacaktır, çünkü o solo metin türkcan'ındır ;)
 
dostum herkesin kulağı iyi değildir, adam 2 sene sıkı şekilde gitar çalışsa bile her şarkıyı çıkartamaya bilir, mesela demir demirkan nın şarkıları kendi tarzında yabancılardan pek bi farkı yok ayrıca kurban nın şarkılarıda öle kolay değil çıkarmak. zaten bukadar kolay olsaydı www.mysongbook.com gibi binlerce notanın olduğu bi müzik sitesi kurulmazdı değil mi.
 
onu bırakın sadece gitar yok ki o tablarda basıda var ne biliim bateriside var..Bazı şarkıların gerçekten zor çıkarması hatta aklıda tutulup çalması bu yüzden bence bu siteler çok işe yarıyor..Tabi bi süre...
 
olurmu bu devirde şart bknz--GPRO5,müzik yapanlar teknoloji bölümüne takılsın gerçi çoğu soruya cvp gelmio ama meşguller galiba.GPRODA baya ii turk tablar var.
 
Geri
Üst