Deniz Sayman Müzik Akademisi Hakkında

Geçen aylarda üye oldum sisteme verimli olur bir şey öğrenirim diye Deniz hoca harika anlatıyor orada sorun yok ancak boşu boşuna üye oldum neden mi? Bir dersi 40 50 ye bölmüşler abartısız telefondan izlemek işkence pc den sürekli kapatıp açıyorsunuz. 2 dakikada bir parçalar bitiyor. Tamam indirmeyi çalınmasını önlemek için bunlar anlıyorum ancak bu kadar çok parta bölünmez. 1 aylık ödemem sonun boşa gitti çünkü daha fazla uğraşamadım. Benim gibi bu sorunu yaşayan veya ders alabileceğim farklı kaynaklar var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim
 
Ben de bir dönem ne var ne yok diye göz atmıştım , şikayetine hak veriyorum , şimdilerde farklı bir siteye yönlendim TexasBluesAlley abonman sistemi ile çalışıyorlar aylık 20$ ben baya sevdim , düşünürsen aklında bulunsun , zaten Deniz hoca buralarda bu konuya cevap vereceğini düşünüyorum.
 
Deniz sayman üzerine mutlaka çok uğraşmış ve düşünmüştür ancak anlatım biraz gelişigüzel geldi bana. Ben de üyelik almıştım, tüm alanları inceledim, bir şeyler öğrenmek için kendimi çok zorladım ancak egzersizler bana çok “yavan” geldi. Ayrıca kendisinin mizacı çok düz, belki de bana hitap etmeyen kısmı buydu. Mutlaka faydasını görenler vardır ancak ben kendimi zorlamama rağmen bir şey kapamadım...
 
Selamlar,

Parçalara bölmeyi konuların daha kolay bulunabilmesi için düşünmüştük. Çünkü tüm çalışmalar yandaki menüden başlık ve altbaşlıklar olarak görülebilip hızlıca geçiş yapılabiliyor. Bu da bana öğrenecek olsam daha kolay bir index gibi gelmişti. Test ettiğimiz sistemlerde geçiş konusunda bir sıkıntı yaşamadığımız için böyle bir sorun olacağını öngörmedik.

Elbette genel olarak böyle bir kanı ve rahatsızlık varsa videoları ve dersleri 2-3 ders bir video halinde birleştirmek gibi bir seçeneğimiz her zaman var. Bunu facebook grubunda bir anket olarak soracağım, böyle bir rahatsızlık varsa giderilmesi konusunda gerekli çalışmayı yapabiliriz.

@Oasis Yorum için teşekkürler. Site sürekli büyüyen, yeni kurs ve egzersizler eklenen bir platform. Yakın zamanda daha önce hazırlamış olduğum kursları da elden geçirip, yeni çalışmalar ekleyeceğiz. Mizaç konusunda diyecek bir şeyim yok, neysem oyum :)

Bir şeyler öğrenmek için "zorladım" bana biraz ağır bir kelime geldi doğruyu söylemek gerekirse. Bir örnek sitenin üyeleri performanslarına, çalışmalarına geri bildirim alabiliyor ve buna göre onlara bir çalışma planı, önerisi çıkartabiliyoruz. Bu sadece sitedeki çalışmalarla da sınırlı değil. Ayda 2-3 defa yapılan discord veya YouTube canlı yayınlarında herkesin takıldığı, zorlandığı yerler üzerine konuşup nasıl aşılabileceği hakkında bilgilendirmeye çalışıyoruz. Buralarda yeterince aktif olup, sitede bulunan tüm imkanlardan yararlanmayı denediniz mi?

"Tüm alanlar"da benden başka, çok değerli müzisyenlerin de kurs ve videoları bulunuyor. "Hayko Cepkin, Demir Demirkan, İzgi Gültekin, Ercüment Subaşı" bunlardan bazıları. Eminim ki bu insanların söylediklerinden öğrenecek bir şeyler vardır, zira ben videoları hazırlarken öğrendim :)

Edit : Birlikte çalıştığımız arkadaşlarıma her zaman sıcak ve ilgili davranmaya çalışırım. Özellikle Müzik Üniversitesi'nin facebook veya discord grubunu kullananlar, yayınlara katılmış olanlar bunu görmüşlerdir. Özellikle de bu yüzden, ve siz bize söylemeden bilemeyeceğimiz için; yaşadığınız sıkıntıyı bana/bize veya ilgili gruba yazarak çözüm aramak yerine, şikayet/sitem eden bir başlık açtığınız için de üzüldüğümü belirtmek isterim.

Sevgiler,
Saygılar.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst