Güler -www.guleronline.com

C

crowned

kapak.jpg




BİYOGRAFİ
Güler 1981'de İstanbul'da doğdu. İlk ve ortaöğrenimin ardından Bursa'da müzik eğitimi aldı. 2003 yılında babasının vefatı üzerine İstanbul'a geri döndü. Bursa'da başladığı müzik hayatına, İstanbul'da devam eden Güler 2006 yılında ilk albümünü piyasaya çıkardı. Albümün kendisini yansıtmadığını düşündüğünden, bu kez prodüktörlüğünü kendi yaptığı bir albüm hazırlıklarına başladı.

15 Nisan 2008 de "BU KADAR YETER" isimli ikinci albümüyle Müzik Dünyasına dönüş yapan Güler, beş şarkıdan oluşan "EP" albümde, Sezen Aksu şarkısı olan"ADEM OLAN ANLAR"ı coverladı.

Dört şarkının söz ve müziklerine kendi imzasını attı.

Albüme BADEM grubunun solisti Mustafa Öztürk düzenlemeleriyle, GRİPİN grubunun solisti Birol Namoğlu vokalleriyle katkıda bulundular. Ekip arkadaşları Umut Yıldız(gitar), Metecan Mete(bas), Murat Aydın(davul) Murat Sever(klavye) ise albüm kayıtlarında katkı sağladılar.
not.www.guleronline.com -güler'in resmi web sitesinden "alıntı"dır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
ALBUM-BU KADAR YETER 2008
Rock müziğin yeni kadın vokallerinden GÜLER, 2006 da çıkardığı ilk albümünün ardından, ikinci albümü (EP) “Bu Kadar Yeter” ile müzik dünyasına dönüş yaptı
Albüm 22 Nisan dan itibaren müzik marketlerde yerini aldı.
Albümün tanıtım konseri ise 22 Nisan akşamı “studiolive”da yapıldı


Prodüktörlüğünü GÜLER’in üstlendiği albümde ki şarkıların düzenlemeleri, UMUT YILDIZ , ORAL GÜLTÜRK ve BADEM grubunun vokali MUSTAFA ÖZTÜRK’e ait. Albüm fotoğrafları için, daha önce HAYKO CEPKİN, OGÜN SANLISOY VE CEM ADRİAN’ın fotoğraflarını çeken MEHMET TURGUT ile çalışan Güler, alışılmışın dışında pozlar verdi.


Mp3 paylaşımına, korsana ve sistemsizliğe henüz çözüm bulamamış zihniyete tepki olarak albümde ki şarkı sayısını 5 ile sınırlı tutan GÜLER, düzenli aralıklarla EP albümler çıkarmayı hedefliyor.

ŞARKI İSİMLERİ
1. Sevgilim Hoşçakal
2. Bu Kadar Yeter
3. Adem Olan Anlar
4. Hayali Resim
5. Geçmişin İzlerinden

Web adres: www.guleronline.com
www.myspace.com/gulerguler
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
GÜLER'den AİDSE HAYIR! projesine destek!!!
1Aralık AIDS günü için ünlü isimler kolları sıvadı. Geliri AIDS hastalarına destek olmak amacıyla Pozitif Yaşam Derneği'ne bağışlanacak takvimde,rock müzigin yeni kadın vokallerinden GÜLER bu projede gönüllü olarak yer aldı...
Fotoğrafçı Mehmet Turgut'un çektiği ve bu ay sonunda tamamlanacak olan takvim büyük kitabevlerinde ve gazete bayiilerinde satılacak...

GÖNÜLLÜ OLAN ÜNLÜLER

Akasya Asıltürkmen, Ali Poyrazoğlu, Altan Erkekli, Anjelika Akbar, Aslı, Ayça İnci, Ayşegül Aldinç, Barbaros Şansal, Başak Köklükaya, Bedük, Bennu Yıldırımlar, Berrak Tüzünataç, Beste Bereket, Billur Kalkavan, Burak Hakkı, Cem Adrian, Ceyda Düvenci, Demet Sağıroğlu, Deniz Akkaya, Deniz Çakır, Deniz Seki, Deniz Türkali, Derya Baykal, Doğa Rutkay, Dolunay Soysert, Ece Uslu, Erol Evgin, Eylem Yıldız, Fatma Girik, Funda Arar, Göksel, Güler, Güneş Tulga, Güven Kıraç, Hale Soygazi, Hatice Aslan, İlker İnanoğlu, Lale Mansur, Leman Sam, Levent Yüksel, Melisa Sözen, Mercan Dede, Metin Uca, Mine Tugay, Nev, Nilgün Belgün, Okan Bayülgen, Oya Aydoğan, Oya Başar, Önder Bora, Rıza Kocaoğlu, Seda Bakan, Selma Ergeç, Seray Sever, Serkan Altunorak, Serra Yılmaz, Sezen Aksu, Sezgi Mengi, Sıla Gençoğlu, Sultana, Şebnem Özinal, Teoman, Tuna Kiremitci, Vahide Gördüm, Vildan Atasever, Yıldız Kenter, Yüksek Sadakat, Zeynep Casalini.
 
Geri
Üst