ucuz yollu ve kaliteli bi les paul istiyorum tavsiyeleriniz?

ucuz ve kaliteli les paul_?


  • Toplam oy veren
    699
Cort Z Custom fiyat performans olarak bence epiphone ları geçer... Bu benim şahsi görüşüm tabii ki.. Ama epi black beauty custom lara da lafım yok güzel aletler...
 
Epi black beauty custom alıp manyetik modifiyesi yapar sonra birde kaliteli potanslar takarsan biraz daha masraflı olur ama değer sanırım... Tr koşullarında malesef böyle..
 
tam olarak les paul tarzı olmasa ve çooooook çok ucuz olmasa da (875ytl) ben schecter S1 blackjack öneriyorum. lp yi andırabilir ama tam lp karakterine değil. ama bir gibson lp studiodan daha kaliteli bir gitar. istediğin tonları verebileceğini düşünüyorum.
 
tamamen lp karakterinde değil ama andırıyor. sg-prs-lp arası bişey işte. ama kalite, çalım ve keyif verme açısından çok başarılı bir gitar. sx, j&d kadar ucuz değil. epiphone gibi lp karakterinde de değil ama o saydığım alanlarda değerlendirirsen 1500$ altında daha kaliteli bir gitar yok sanırım türkiyede, bu nedenle çok başarılı. özellikle les paul sounduna aşık değilsen(nickini şimdi farkettim aslında boşuna konuşuyo olabilirim :) ) kesinlikle bakmanı tavsiye ediyorum.

illa lp istiyosan zuhale gir, bütün lp customları dene ve en iyisini al. arka arkaya çıkan iki gitar bile çok farklı olabiliyor epiphoneda.

bu arada standart ve custom arasında karakter olarak çook büyük fark var, kesin ikisini de dene.
 
Bende bir tane sx var, forumdan deathcallsdeath 3-4 yıl çaldı, sonra bi arkadaşa verdi, iki yıl orda yattı gitar, şimdi bende...

Eşşek gibi les paul, herbiyeri maun, set neck... Bindingi block inlayi falan herşeyi tam... :) Çok agır bir gitar, şu anda düşük akortta inanılmaz keyifle çalıyorum... Manyetik modifiyesiyle uçar, çok belli....

Şimdi gidip schecter alma bunu al demiyorum, ama şunu diyebilirim... Senkopta bunlardan bi tanesini çalmadan gidip schecter alma... Çünkü bu benim elimdeki gitar birçok epi sahibini baya üzdü... :)
 
ackcası sx e hiç guvenim yok ama denemeden bilemeyiz tabi...soyle bişy de var tabi iclerinden kotu denen bi marka cıkmadı simdiye kadar derdime derman olunmuş sayılmaz yani pek..epi,sx,j&d,stagg.schecter,cort bunların hepsi de övülüyor şu 2 sayfada:S
 
Epiphone custon Zakk Wylde nasıldır sizce hiç kullanan var mı önerirmisiniz ? Yurt dısından 0 maliyetle direk fiyatına getirtecegim 740 dolar gibi bir şeye. Bütcem o kadar Gibson al fln demeyin :) Sizde o fiyata deger mi memnun kalırmıyım. Birde o gitara ilerde modifiye yapsam deger mi :) Arkadasında baslıgı gaspettim kusura bakmasın ama gercekten cok ikilemde kaldım :)
 
o gitara o para her turlu değer kardeşm icn raht olsun almzsan ben alabilirm hatta...ilerde taktn mı ustune emg 81 85 bilmem orjinalini aratırmı...zatn uzerndeki manyetkler de cortlrda kullanıln emg hz lerdn farklı manyetkler gayt canavar bi gitr..gule gule kullan...ama emg tonu zamnla sıkıyo insanı bence custom bi epphone getirt yine o fiyata daha kullanıslı olur..sahsi fikrim tabi..
 
fikir değişiklii yok doğuşcm bunlar geciçi seyler kalıcı olan strat tabiki 2. gitarm olcak bu alacaım alet...:)inş tabi..alınacak cok sey var daha.
 
Bende LP kasa bir gitar arayışı içersindeydim.Önceleri Epi düşündüm.LP Custom modelini.Hatta forumda 650€ ya dışarıdan getiren biri vardı.Daha sonra çin mi kore mi kaçak mı gerçek mi sahte mi????? milyon tane soru çıktı karşıma.Zaten izmirde çok fazla modelini bulmak mümkün değil.Kargoyla dışarıdan getirmek ayrı bir işkence.Daha sonra ana distributörü izmirde olan stagg marka gitarlara baktım.Öncelikle kullanılan ağaç maun değil bunu zaten diğer arkadaşlarda belirtmiş.Fakat işçiliğinde boyasında büyük hata bulmak zor.Boyası özellikle çok başrılı.Ayrıca L400 ve L500 modellerinin gold hardware olduğu düşünülürse güzel gitarlar.Ayrıca tonal açıdan da gerçekten tatmin edici.Fiyatları da J&D ye göre biraz daha uygun.350$ dan itibaren çok iyi elle tutulur modelleri var.
 
Geri
Üst