Zoom G9.2tt (yurt Dişindan Alim)

Zoom' lar yerinde olmayabilir, aman dikkat :D .

Bu arada pod xt live ile iyice karşılaştırdın mı aleti? Sıkı rakiptir kendileri :D . Ancak şunu söyleyebilirim ki, biraz abartılı kaçabilir ancak kendi görüşüm, bu aletle piyasadaki çoğu albümdekine yakın hatta çok çok benzer tonlar alabiliyorsunuz, şu ana kadar beni hiç yüzüstü bırakmadı ;) .
Birçok gt-8 kullanıcısının parametreleri yeteri kadar hassas değil, hareketlere iyi tepki vermiyor diye şikayetini duymuştum. İşte bu alet değiştirilen değerleri çok güzel aralıklarla ayarlıyor. Ne fazla kaçmasından dolayı arasını bulamama gibi bir durum oluşuyor, ne de huleyn hepsini sonuna kadar açtım yine de olmadı gibi bir durum oluşuyor :) .

Sen kararını vermişsin gerçi büyük oranda ancak ben yazmadan edemedim :) .
 
Bütün prosessör kayıtlarını dinledim. Youtube danda baya bir izledim ama hiçbiri zoom kadar kaliteli ve analog gelmedi. Hepsi birbirine çok benziyo. Tabi canlıda nasıl olur bilemem ama zaten boss u direk es geçtim. Belki tünel de pod uda iyice incelerim. Bilgilendirme için teşekkür ederim clesk.
 
Bugün stüdyoda behringer ultra-g nin kabin simulatörüyle direk miksere girdim. Sonuç gayet güzeldi, bir de şöyle güzel bir amfi olsa tadından yenmez, analog diye yutturabilirsin millete :) .
 
ben g9 kullanıyorum bayağıdır ingiltereden getirttim bende tırla geldi sorunsuz biçimde fişi kıl biraz onun dışında problem yok alet cayır cayır eyvallah ama sahnede cok zor anlar yasattı bana 2 defa ,hani diyorum tonların efendisimi :D yan yatırdı ben mi beceremedim return den de denedim front inputtandan hiç studyodaki sesi alamadım yada cihaz mg100 e gıcık kapıyoda olabilir.
 
Stüdyoda mg100 ile tonlarınızı ayarlamıyorsanız, sahnede amfiniz değişince tonlarınız da oldukça değişecektir. Onun yerine behringer ultra-g nin kabin simulatörü ile direk miksere girerseniz daha iyi sonuç alırsınız (kendi kabin simulatörünü pek beğenmiyorum ben).

Bu arada aletin kötü bir yönünden bahsedeyim: sustain. Ben bu aletten hiç doğru düzgün sustainli bir ses alamadım, normal analog kurulumlara göre sesi çok çok erken kesiyor (ki znr veya noise gate açınca durum çok daha vahimleşiyor).
 
Geri
Üst