Elektro gitar tavsiyesi başlangıç

Selamlar sevgili forum üyeleri, bu mecraya girecek birisiyim. Önceden biraz klasik gitar deneyimim oldu fakat o zamanki ekipmanım beni soğutmuştu ve ilerletememiştim lakin içimde doğan ve sönmeyen bir şevkle şimdi elektro gitarla tekrar bir başlangıç yapmak istiyorum. Gitarı taksitle alacağım için sıfır gitarlara bakıyorum. Bütçe Max 1300 TL, bu fiyat aralığında Doremüzik te SX in SST modelleri var birde zuhalmuzikte Jackson JS1X Dinky Minion Amaranth Klavye Pavo Purple Elektro Gitar - Zuhal Müzik bu alet gözüme çarptı açıkçası birde squire nın gitarı var siz olsaydınız nasıl bir tercihte bulunurdunuz çalmak istediğim türü şuan tam kestiremiyorum ama duman ekibini seviyorum. Bu mecraya girecek bir kardeşiniz olarak değerli görüşlerinizi bekliyorum.
 
Hocam sana su gitari oneriyorum bu gugilla bakim, artik aradigini bunda da bulamazsan dahada bulamazsin... duman tonunu bire bir verir. Yani o tellerden birinin vermesi lazim.

10S Spring BH – Masterbuilt Djent 14 String Neck Thru Purple Burst Handmade 2018 Summer​

 

Dosyalar

  • Screenshot_20201217-225129_Chrome.jpg
    Screenshot_20201217-225129_Chrome.jpg
    346.7 KB · Gösterim: 149
Rindidondidin rindidondidin 'giijeniin nemiieeeh duuusssmmüeeeeeejjjj goozzleriiinnnnnmyeeeeeeaaahhh (burayi screm okuyoruz) rindidondin rindidondin (dinlar acik donlar palm mute olcak)
 
Geri
Üst