Burak Davuloglu

Herkese Merhaba,
Uzun zamandır çeşitli gruplarla sahne alarak sürdürdüğüm müzik çalışmalarıma kendi adıma devam etme kararı alarak Mart 2020 ve Ağustos 2020 tarihlerinde iki tekli çalışma yayınladım. Türkçe Rock yeni yüzünüzü çok fazla gösterme fırsatı bulabildiğiniz bir müzik türü olamasa da en azından bu tarzın ilgililerine müziğimi göstermek niyetiyle bu paylaşımı yapmak istedim. Düzenli aralıklarla yeni şarkılarımı paylaşıyorum. Youtube kanalımda yeni şarkılarımın yanı sıra sevdiğim bazı cover çalışmalarımı da yayınlıyorum. Müziğimi beğenirseniz takip ederek destek olursanız sevinirim. Yorumlarınız bekliyorum.

YouTube: Burak Davuloglu
Instagram: Burak Davuloglu







Klipte de görmüş olduğunuz İbanez gitarı TurkceRock.com üzerinde rastladığım bir ilandan almıştım. Dolayısıyla bu müziklerin ortaya çıkmasında bu sitenin de katkısı var :)

Sevgiler.
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Merhaba,
Yeni şarkım "İçindeki Çocuk" 18 Aralık 2020 tarihinde tüm dijital platformlarda yayında olacak. Şarkının klibi aynı gün saat 21.00'de ilk gösterimiyle Youtube kanalımda! Kanala abone olup, like göndererek bana destek olabilirsiniz. Sağlam sololar, güzel tonlar duymak istiyorsanız kanala bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ön dinleme: Burak Davuloglu

 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Yeni Cover çalışmam Yavuz Çetin şarkısı Bul Beni, Youtube kanalımda yayında! Kanalı takip ederek ve videoları beğenerek bana destek olursanız sevinirim.
Yeni single çalışmam 15 Nisan tarihinden yayında olacak. Yeni Şarkımın davullarını Kurban ve Athena gruplarından tanıdığımız Burak Gürpınar, Basslarını ise Hayko Cepkin ile çalan Poyraz Kılıç çaldı. Şarkıyı kaçırmamak için takip etmeyi unutmayın!

Spotify'da beni takip etmek için

 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Merhaba,
Türkçe Rock tarzındaki yeni şarkım "ÇOKK" tüm dijital müzik platformlarında yayında!
Şarkının bas gitarlarını Poyraz Kılıç (Hayko Cepkin), davullarını ise Burak Gürpınar (Kurban, Athena, Malt) çaldı. Beni desteklemek isteseniz Youtube kanalımı takip edebilir, şarkılarımı beğenerek paylaşabilirsiniz. Şimdiden çokk teşekkürler.

 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Türkçe Rock tarzındaki yeni şarkım "Sahte Kral" 24 Haziran 2022 tarihinde tüm dijital müzik platformlarında yayında! Hatırlatıcı açmayı, kanala abone olmayı ve beğen butonuna tıklamayı unutmayın! Diğer Şarkılarım İçin: https://bit.ly/3B3yzfG Spotify Presave link: Burak Davuloğlu - Sahte Kral Şarkıyı ilk dinleyen sen ol!

Şarkının Teaser'ı;


Şarkının davullarını Kurban, Athena ve Malt gruplarından tanıdığımız Burak Gürpınar, bas gitarını Hayko Cepkin ve Gökçe ile çalışan Poyraz Kılıç çaldı. Şarkıyı umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum.

Şarkının Klibi;
 
Geri
Üst