Mor Ve Ötesi Bir Derdim Var Ton Ayarları

iyi günler mor ve ötesi bir derdim var çalıyorum fakat tonu alırken sıkıntı yaşıyorum. amfi ayarlarımdan drive, bass, mid, treble ve delay pedalının time, feedback ayarlarını nasıl ayaralarsam en yakın tonu elde ederim.
 
3-4 tekrar olucak delayda. 330-335 arası olması lazım delay ms ayarının. seviyesini de ortada veya ortanın bi tık üstünde tut. 330ms ayarlayıp sonra geri kalanı kurcalayabilirsin fakat feedbacki 3-4 ten fazla tutma. karışıyor
 
indirdiğim bir guitarpro dosyasında 350 diye yazıyordu. 400 diyen oldu. Ama distortion tonunu istediğim gibi ayarlıyorum. Zaten Pentagram Unspoken albümündeki ritm tonuna yakın bir tonu tutturmaya çalışıyorum. Ha ben bu arada Cambaz ile Sevda Çiçeği'ni daha çok çalıyorum Mor ve Ötesi'nden.
 
Aynı konudan muzdaribim amfim İBZ10G-U ve delay pedalım add+ bu ekipmanlarla en yakın tonu nasıl elde ederim
Sana ait olan başlıkta @Hakan Baysal arkadaşımız tonunu elde etmek istediğin sanatçının doğrudan instagram profilinde sanatçının kendisinin kullandığı setupın resmini paylaşmış.


Şimdi o resme bakıp kendinin bir muhakeme yapması lazım. Adam bunlarla bu tonu alabiliyorsa ben amfi üzerinde bulunan basit bir overdrive kanalından buna yakın tonu dahi nasıl çıkarırım diye.
 
Geri
Üst