2.el lambalı amfi alınır mı?

Lambalı amfi iyidir hoştur da nerede çalacaksın. Apartman vs ise ses konusunda ciddi sorun yaşarsın. 1w bakmanı tavsiye ederim. Mutlaka kendi attenuatoru olsun. Hatta 1w bile çok. 0. 1w mümkünse. İyice araştırman gerekiyor. Marshall dsl5cr, bugera v5, laney cub10 olabilir. 2. El de olur lamba ömrü iyi ise. Örneğin laney cub10 oldukça güzel bir pedal platform.
 
Başlıktan da belli olduğu gibi lambalı amfi almak istiyorum.Yaklaşık 3-4 yıldır 1x12 Marshall MG100fx kullanıyorum ama lambalıya geçmek istiyorum artık. Sıfır ürünler bu sıralar zirvelerde biliyonuz zaten 2.el güzel bir kaç ilan gördüm.

Gitar: Prs se Custom 22 Tarz olarak ağırlıklı olarak BLUES rock ve funk

**Yaklaşık 5.000 gibi bir bütçem var sizce bu fiyata bulursam/bulabilirsem sıfır lambalı mı alıyım yoksa 2.el mi dersiniz?

Lambalı amfilerde çok bir tecrübem olmadığı için 2.el gidip denesem de tam olarak ne bekliceğimden emin değilim veya neye bakmam gerektiğinden. Ne öneriyorsunuz?

Bu arada mg100 u satıyorum ve lambalı amfi bakıyorum satıyorsanız yazabilirsiniz.
Laneyin eski ingiliz serisi lc15 fx looplu olan modelini satıyorum ilgileniyorsanız gayet uygun fiyata bırakıyorum ve lamba durumu vs gayet iyi pratik amfim olarak ayırmıştım isterseniz bir araştırın
 
Geri
Üst