Marshall MG10CD Amfimi Nasıl Satabilirim?

Selamlar arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde elektro gitarım için çok pahalı bir ses kartı satın aldım. Dolayısıyla artık amfime ihtiyacım kalmadı, amfimi çok uygun fiyata aylardır satmaya çalışıyorum fakat 2.el uygulamarında ürünümüzü üstlere çıkarmak için ekstra para ödememiz gerekiyor. Bende bunu yapmadığım için ürünümü görenler pek olmuyor bu durumdan dolayı amfimi aylardır satamadım. Amfim çok temizdir ve temiz kullanılmıştır bir başlangıç amfisine göre güzel temiz tonlar elde edilebiliyor. Siz bana insanların görebileceği, nereden satmamı önerirsiniz?

Veya alıcılar da varsa ve yazarsa sevinirim.

İyi günler.
 
Selamlar arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde elektro gitarım için çok pahalı bir ses kartı satın aldım. Dolayısıyla artık amfime ihtiyacım kalmadı, amfimi aylardır satmaya çalışıyorum fakat 2.el uygulamarında ürünümüzü üstlere çıkarmak için ekstra para ödememiz gerekiyor. Bende bunu yapmadığım için ürünümü görenler pek olmuyor bu durumdan dolayı amfimi aylardır satamadım. Amfim çok temizdir ve temiz kullanılmıştır bir başlangıç amfisine göre güzel temiz tonlar elde edilebiliyor. Siz bana insanların görebileceği, nereden satmamı önerirsiniz?

Veya alıcılar da varsa ve yazarsa sevinirim.

İyi günler.
Sahibinden'de satabilirsiniz. Hemen satılsın istiyorsanız diğer ilanlardan biraz ucuza koyun hemen satılır. Zaten başlangıç amfisi olarak görüldüğünden talep gören bir amfi.
 
Geri
Üst