Kısadevre

KISADEVRE

elektrogitar : TANSEL ARMAÐAN (tanselus) 8O
elektrogitar : TANER ARMAÐAN (taner the juniour) :roll:
bass: ALP ŞARDAN (alp koçi) :D
davul : HAKKI SAYGILI (hakkı paşa) :twisted:
vokal :DUYGU PALAMUTÇU (duygu the vocalist) ;)

Şu anki kadrosu 2003 mart ayında şekillenen KISADEVRE türkçe rock şarkıları MEDLEY tarzında coverlamakta ve türkçe besteler yapmaktadır..Grup anlatmak istediklerini türkçe anlatmak konusunda ısrarlıdır...ayrıntılı bilgi fotolar ve çok yakında eklenecek mp3 ler için :

www.kisadevre.20m.com
www.kisadevre.garaj.org
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
**efenim madem halk bizi forumda görmek istiyo biz de açıcaz tabi başlığımızı en afillsinden :) ...ayrıcana sayın toygun ,güzide ilçelerimizden içanadolunun paris i olan ayaş a attığınız laftan dolayı tarih sizi affetmeyecek.. :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
bu arada 3 mayıs a çok az kaldı ve ben halen cherokee yle cebelleşmekteyim..tembellik zor zanaat tabi.herşeyi son ana bırakıyorum yav...ama yavuz abi nin anısına çalıcaz şarkıyı en babasından..ne de olsa platin saçlı karıların altında grand cherokee..di mi :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
**duyduk duymadık demeyin..Büyük konsere bir hafta kaldı arkadaşlar..3 mayıs pazartesi saat 8de BARAKA ROCK BAR...
TAKLAMAKLA & KISADEVRE
_heavy brothers in baraka_
 
aha... bana laf sokmak ha... 8O aktarırken ben buldum deseydim tansel de jasmin bulmuş diye yazardı buraya... öyle yazmadığına göre demek ki üstüne yatan yok paranoyak gitarist ;) aha da sen buldun söölüyorum burda...
hişşt lan bakın heavy brothers'ı çağrı bulmuştur!!!
 
ii isim :D

YÖNETİCİ NOTU: "İİ" DEÐİL "İYİ" OLACAK. FORUM KURALLARINI OKU. TÜRÇE'Yİ DÜZGÜN KULLAN.
 
tabiki iyi isim..niye?çünküü benim de aklıma gelmişti yoksa taklamaklacılar fıs aslında canım..herşeyi de ben buluyorum yav... sanırsam galiba %100 emin değilim ama kesinlikle süperim :)
 
**olm bugün studyoya girdim bir ton çekmişler amfilere aklınız hayaliniz durur..hemen kaydettim değerleri..ben pedal bile kullanmayacağım sanırsam.2 tane marshall amfi olcak babalar gibi canınızı sıkmayın herşey süper olacak..pazar günü sound check alcaz zaten sabahtan
 

Benzer konular

Geri
Üst