Kısadevre

TANSELUS demiş ki:
**olm bugün studyoya girdim bir ton çekmişler amfilere aklınız hayaliniz durur..hemen kaydettim değerleri..ben pedal bile kullanmayacağım sanırsam.2 tane marshall amfi olcak babalar gibi canınızı sıkmayın herşey süper olacak..pazar günü sound check alcaz zaten sabahtan

abi iyi yapmışsın.. Soundcheck'i pazartesi sabahtan demek istedin değil mi?
 
**evet sanırsam pazartesi demek istemişim..yarın sabah 10 da barakada olun taklamakla camiası,2 saatimiz var sound check için...herşeysüper olcak..bu arada yeni basscınız (kıvocan) hayırlı olsun..zilleri getirmeyi unutmayın bi de..yarın grşürüz
 
TANSELUS demiş ki:
..bir ton çekmişler amfilere aklınız hayaliniz durur.. babalar gibi canınızı sıkmayın herşey süper olacak..

süperdi.. 8O :eek:
Tansel baba sen çok yaşa.. :!: :eek: :tap:
Heavy Brothers olarak hepimizi tebrik ediyorum 8) 8) :metal
İnşallah başka organizasyonlarda da kardeşlik bozulmaz takılırız.. Amen.. 8)
 
**arkadaşlar asıl ben teşekkür ettim size ,siz olmasanız bu kadar güzel geçmezdi gece...seyirciye ilk gazı veren sizdiniz..Umarım yakın bi zamanda heavy brothers 2 yi de yaparız..grşmek üzre
 
**arkadaşlar biz halen bi klavyeci bulamadık..şööle iyi çalan bi klavyeci tanıdığı olan yok mu koca ankarada..hayır ben tek gitar olarak da süperim ama tek gitar da bi yere kadar kardeşim...bizim junior taner çıkamıyor bar konserlerine yaş probleminden...hem dream theater çalmak istiyor bünye bangır bangır :)
 
**yav bu heavy brothers in baraka serisinin ikinci bölümü çekilcekmiş haberiniz var mı..2. konserde grup sayısını 3 yapalım arkadaşlar hepimiz 1 er saat çalarız böylece..
şu bizim grubun müzik formatını da kimseye beğendiremedik zaten ya hadi hayırlısı...bakalım ne olacak ??
 
Tanselusum.. Gerçi bizim başlığa yazdım ama buraya da yazayım.. 2. bölümde böyle gitsin derim.. Para kalmayacak abi adam başına..
Ayrıca sizin tarz güzel.. Uygun yer bulunduğunda artık kitleniz de size ulaşır..
Birde 2. bölüm süprizine hazırlan.. 8O 8)
 
dostum para olayını salla..maksat müzikal paylaşım ..zaten astronomik rakamlar almıyoruz..yanlız organizasyonu siz yapın bu sefer..geçen sefer çok yorulduk biz kısadevre olaraktan...hakkı paşa falan da yardım etmedi doğru düzgün..alple ben öldük valla...neyseki çıkışta hakkı nın kuzeni vardı da 3anfiyi ancak götürebildik..o yüden haber beklemekteyiz sizden...seve seve çalarız biz ama heavy brothers organizasyonunda..yanlız hallediyosanız acele edin..konser sezonu kapanıyor çünkü yavaş yavaş..şenlikler de var zaten deli gibi..
 
hadi bizim okulda çıkıyorsunuz yine.. brothers olayından biz de temsilen çıkmış sayarız kendimizi.. :D

O saatte sınavda olacağımdan orda olamayacağım ama sınavdayken duyarım sizi merak etmeyin.. göreyim sizi aslanlar.. haayt hoyda bre..
 
**aslan heavy biraderim çağrı kardeşim..teşekkür ediyorum...keşke birlikte çalsaydık da beraber sallasaydık tandoğan ı..
**yav o saate bi de sınav mı koymuşlar...saboteeeejj.. kardeşim zaten sabahın köründe çıkıyoruz yapılır mı be bu bizim gruba..neyse teesüf ediyorum dekanlığa.. sınavlarla şenlik aynı güne konur mu yav??
 
tebrikler efendim.. bir fen fak konserinden daha alnınızın akıyla çıkmayı başardınız.
birkaç teknik aksaklık dışında oldukça başarılı bi konserdi. özellikle kökten metalci bazı arkadaşlarımdan gayet olumlu tepkiler aldım sizin adınıza. dio megadeth ve metallica riflerini aralara sokmanız çok hoş olmuş dediler.
ayrıca birçok arkadaşım tanere hasta olmuş (hemen g*tün kalkmasın junior) "bu çocukta müthiş potansiyel var, çalmasın bu grupla, gitsin istanbula" falan dediler.
tekrar tebrikler öptüm hepinizi...
 
***eyvallah heavy biraderlerim benim..tonmaister amcayı da pazardan tutup getirmeselermiş süper olurdu ama neyse..

**juniora gelince..hakkaten süper bi gitarist olacak kendileri yanlız konserde sesi kısıktı ona çok üzüldüm..

**sonunda müzikal formatımızı beğenen birilerini görmek güzel..ciddi anlamda ümitsizliğe kapılmak üzereydim çünkü..grupta dream theater ın ağırlığı artacak arkadaşlar acaip şeyler dönüyor kafamda..

**saolun geldiiniz için taklamaklacı kardeşlerim benim..grşmek üzre
 
slm,sizi ank.üni.bahar şenliklerinde nihayet izleme fırsatı buldum.hatta şebnem günü TANSELUS'la aynı çimleri paylaştık ama konuşma fırsatımız olmadı.açıkçası performansınızdan gayet memnun kaldım.Tanselus'un ağzıyla ve diğer atraksiyonlu (omuzvari) soloları da şov açısından çok yerinde buldum.tebrikler arkadaşlar.evet sorunlar yaşamadınız değil ama herşeye rağmen iyiydiniz.
yalnız sizi dinlerken beni ve arkadaşlarımı rahatsız eden birkaç konu oldu;eğer bunları dikkate alırsanız çok çok daha iyi olur diye iyi niyetle düşünüyoruz.bunların ilki şarkı sonlarında ''şarkı bittiiiiie seyirciiiiee'' gibi pazarcıvari bir tavırla alkış almaya çalışmanız..ikincisi ise vokalinizin sahnede çok fazla abuk konuşması..bunlar sizi seyirciden bir nebze itti diye düşünüyoruz çünkü aralarındaydık..dediğim gibi bunları iyi niyetimle yazdım.ayrıca çok da beğendim..tebrikler bol şans!!!
_______________________________________
please god,wake me!!!
DRUM=HoRoZ
 
**eleştirilerin için çok saol dostum..işte ihtiyacımız olan seyirci budur ya..

**seyirciyle olan iletişim konusunda başarısız olduğumuza biz de kannat getirdik..bundan sonra sahneden iletişim olayına pek girmeyeceğiz..sadece teşekkürle yetinmek sanırım en iyisi..vokalle ilgili görüşlerini birkaç kişi daha söyledi. grup olarak beceremiyoruz bu iletişim olayını :) al birini vur ötekine :)

**dostum madem aynı çayırda çimleri ezmişiz insan muhabbet için gelmez mi..biz diye demiyorum acaip muhabbet adamlarızdır..neyse bi dahakine insannah,tanışır muhabbet ederiz en koyusundan..

***son olarak bize katlandığınız için çok teşekkür..arkadaşlarına da teşekkürlerimi iletirsin...bahsettiğin sorunları kesinlikle halletmeye çalışacağız..grşmek üzre..ii bakasın kendine :)
 
yav arkadaşlar aslında çok tatlı bi kızdır bizim duygucan ama sahnede sapıtıyo...ama eleştirilerinizi ilettim kendilerine emin olun daha dikkatli olacağız artık sahnede.. :)
 

Benzer konular

Geri
Üst