Kısadevre

iidir emrahcım.. kanadadan kuzenlerim geldi onlarla takılıyorum çok kısa süre kalcaklar o yüzden sürekli onlarla beraberim. onlar gidince ayarlarız bişiler sen mrk etme...

koçi de hafta sonu gelcekti bilmiyorm naptı...
 
**ahanda geldim işte...bodrumda anladım ki arkadaşlar heavy metal ölmüştür yav...bi haluk levent olsun bi kenan doğulu bi emre altuğ ..bunlar rağbet görüyor kumsallarda..hem liseli falan iki sene sonra üniversiteli olcak hepsi abisi :)

**hemen bi buluşma ayarlayalım heavy biraderlerim benim..sıcakların da etkisiyle son gaz gitar çalışmaktayım..yavuz çetin şarkıları bitirdi beni..yavuz abinin şarkıları çıkarcam diye ben de gidecem yakında arkasından...

**şu stüdyo olayını bi konuşmak lazım heavylerim biraderlerim..bi stüdyo kuralım en heavysinden..

**yazlık olayını da unutmayacağım koçi..alacağın olsun :)

** "hiç şarkı yapamadım bodrum gecesi yüzünden" diye boşuna dememiş yavuz abi...ozaman süper bi tatil sonrası beklesin bizi konserler :)
 
lan koçi daa nekadar açık olabilirim ki kuzenle ve teyzemle gideceğim konusunda... anlamadın bi türlü...

stüdyo işi olmayacak olm onu da annamıyosun galba...

ne anlamaz adamsın be koçi yaw alla alla :) :)

neysa ben bi gidiim geliim müzikal aktivitelere start verelim. sen kumsallarda haluk levent çalarken biz burda beste yaptık koçicim yaa..

hdn grsrk..
 
koçicim bide purevolume daki şarkıları deiştirdim haber edilmesi gereken arkadaşların neyim varsa hbr veresin ok?..
şincik raydan çıkma, uzak şehirler ve göçmen var..

hdn tekrardan grsrzz..
 
olum alp, senin bu koçi var ya senden habersiz ankara gecelerinde boy gösteriyo haberin olsun. o bar senin bu bar benim dolaşıp değişik insanlarla konuşuyo, walla bana sanki bascı arıyomuş gibi geldi. bilemiyorum yani...
 
**yav kıwocuum çaktırma olm ya..uzun zamandır çalışmalara ara verdiğimizden alple yollarımızı ayırmaya karar verdik..alp kırılmasın diye daha söyleyemedim ama anlayışla karşılar bizi eminim..alp yerine gruba zurnacı almaya karar verdik :)

**perşembe gününü saymıyoruz sizi bi daha izlemeye gelecez kısadevre ailesi olaraktan..alp hazretleri bi tatilden dönebilirlerse hayırlısıylan :)

**ankara çok sıkıcı yav..bugün gene biziz e gittik heavy family ailesinden emrah ve emreyle..hep aynı şarkılar çalınıyo anasını satiim...yokmudur alternatif müziğe bi alternatif?????
 
**olm söz yazamıyorum bu ara yav...radyoaktif bir öküz tarafından ısırılıp öküz adama dönüştüm şerefsizim...bi insan bu kadar mı hissiyatsız olur...deli gibi müzik birikti elimde ...3 kuruşluk hafızamla unutcam sonra yalan olacak bizim melodiler :)
 
**söz yazmam için acilen duygusallanmam lazım..sevgilimden mi ayrılsam da ayrılık şarkısı yazsam..yok bu olmaz :) pek mantıklı diil galiba..en iyisi anlatacak bişeylerimiz olana kadar bişeyler anlatmamak...böyle söz yazacam diye oturmakla yazılmıyo zaten..

**ulan keşke pop müzik yapsaydık..hazır da yaz dönemi..aşk meşk gülüm balım peteğim yalarım yutarım bişeyler çıkardı ortaya..nası olsa ne çıksa dinliyo millet..

**koçi seni koçilikten de azad ediyorum.insan hiç mi aramaz kardeşim..acilen koçi aranıyor..koçisi olanların en yakın grup elemanına başvurması rica olunur :)
 
olm biraz sıkışık durumlar be koçi.. annatırım sora anca vakit buluyorm bunu yazmaya.. telafi ederz merak etmeyesin sen...

ayrıca o kadar kolay mı len koçilikten azad etmek?!
:D :D

bişi olmaz emrahım o biliyo bensiz yapamayacağını.. koçisiz olur mu hiç... :D:D:D
 

Benzer konular

Geri
Üst