Jackson js11

Merhaba jackson js11 marka gitar almayı düşünüyorum. İnternette seslerinin iyi olduğunu gördüm. Şu an fender squier kullanıyorum ama metal sesleri için jackson istiyorum. Kullanan arkadaşların yorumlarını merak ettim. Teşekkürler.
 
4 sene kadar önce çaldırdım bir tanesini, hırsızın acılar içinde vefat etmesi dileğiyle...

Gayet hoş bir gitardı, hiçbir şikayetim yoktu diyebilirim. Bunu derken tabii ki fiyatını göz önünde bulundurarak konuşuyorum, üst düzey gitarlarla kıyaslamıyorum. Ben sadece üst eşiğini değiştirmiştim akort sorunlarını engellemek için, çünkü biraz problem yaratıyordu açıkçası, bendlerde özellikle. Hepsinde öyle midir bilmem, benimki sorunluydu, 20 liraya düzelmişti, bi' daha da sorun yaratmadı. JS serisi için de her geçen yıl daha da düzeliyor diyorlar, o yüzden yeni modelleri sadece daha iyidir diye tahmin ediyorum.
 
Ben üzerinde çalışmak için aldım bir tane birkaç ay önce (fret tesviye değişim vs.) fiyatına göre iyi bir gitar bence. Fret işçiliği berbat fakat o fiyat aralığında daha iyi beklemek saçma olabilir. Sapı epey rahat, boyasız akçaağaç. Tipi güzel. Köprüyü bilemiyorum, alır almaz ilk işim köprüyü sabitlemek oldu, test etmedim. Akort burguları tırt ama idare eder. Üst eşik çok aşırı yüksekten kesilmişti benim aldığımda. Biraz da ağır bazı diğer Jackson Soloist modellerine göre ama ayakta çalınamayacak kadar değil. İkinci ele sık sık düşüyor benim gördüğüm, ikinci el almanı tavsiye ederim.
 
Benimde eski gitarımdı 2016 üretimdi. Üst eşik kötü hakkaten en alt mi teli yerinden çıktı çıkacak gibi duruyordu:) ama sapın arkası çok rahat elinden hiç kaymıyor çalımı güzeldi sert tonlarda parasına göre iyiydi bence. Belki ikinci el bulursan temiz alabilirsin yada ibanez falanda bakabilirsin
 
Geri
Üst