Büyük Zuhal İndirimi Hk.

looper kullanacaksanız 100 watt almanızı öneririm. Eğer mk1 düşünürseniz BOSS KTN100/212 Katana Elektro Gitar Amfisi | Zuhal Müzik 2x12 olan modelinin fiyatı çok uygun.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. :) Looper kullanmayı şimdilik düşünmüyorum. Evde pratik yaparken backing trackleri kullanmak daha çok işime yarıyor. Ama ilerde ihtiyaç duyarsam diye 100watt almayı istiyorum. Bu arada kesinlikle mk2 almak istiyorum abi. Hem güncel olması hem de paneldeki efekt kontrollerinin daha iyi olnası sebebiyle mk2 ihtiyaçlarımı daha net karşılıyor.
 
Ben de pek bir indirim göremedim açıkçası, takip ettiğim 1-2 gitar vardı onlarda herhangi bir indirim olmamış. Bazı Fender'lerde zaten bir süredir indirim vardı. Onun dışında %10-15 bandında indirimler var bazı markalarda o kadar. Zaten kurun etkisinden dolayı %10 indirim pek indirim gibi hissedilmiyor.
 
mydukkan 15 senedir aynı site neredeyse, iğneden ipliğe ne ararsan filtre ile 1 dakikada buluyorsun. Zuhal'de gitar istiyorum gitar diye başlayıp 10 dakika sonra hala anasayfada boş boş bakışma ihtimalin var.
 
On kere konuştuk bir daha yazmayayım dedim ama elimde iPhone ekranından gösterip ahanda şu gitarı istiyorum dedim mağazaya girip, 10 dakika bilgisayar kurcaladıktan sonra elimizde yok dediler. Ben üşenmedim rafları tek tek dolaştım aha baba işte burada asılı diye aldım elime istediğim gitarı. Tersi de oldu, stok var diye gösterdiğim gitarı aradık, hatta başka mağazalara telefon ettik. Meğerse 2 senedir filan gelmiyormuş... ama sitede aktif satışta.
Bunları geçtim ya allah rızası için Zuhal sitesinde bir ARA yapmayı deneyin ve mazallah çoklu filtre ile deneyin.... görün bakalım azap neymiş.
 
Geri
Üst