Elektro Gitar Tavsiyesi

Herkese merhabalar,
Elektro gitar almak istiyorum önceliğim rock müzik olacak. Arada da biraz sert şeyler çalmak istiyorum. Daha önce telli bir müzik aleti çalmadım.
Bursada yaşıyorum hem Bursa hem de İstanbulda çok sayıda ikinci el ilan var ama bilgim olmadığı için sorunlu bir alet almak istemiyorum o yüzden sıfır bakıyorum. Sevip sevmeyecegimi de bilmediğim için yüksek ücretler ödemek istemiyorum.
İnternetteki gitar setlerini mi incelemeliyim yoksa ayrı ayrı mı almalıyım sizin önerilerinizi merakla bekliyorum. Gitar ve amfiye ihtiyacım var. Bir de amfiye kulaklık takabiliyoruz sanırım mümkünse öyle bir model almak istiyorum.
Bütçe olarak gitar ve amfi için toplam 3bin lira düşünüyorum. İnternette 800 liraya da gitar var ama kötü birşey alıp soğumak istemiyorum.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
 
Selamlar öncelikle. Bende ibanezgr010dx limited edition ve blackstar fly 3 amfi bulunmakta amfinin 2 yıl garantisi ve faturası var ikisi de sıfır ayarında neredeyse kullanılmadı fakat ceza yediğim için satmak durumunda kaldım ilgilenirsen geri dönüş yapabilir misin
 
Geri
Üst