Maskara

Türkçe sözlü klasik 80 ler hard rock olarak tanimlanabilen müzik yapan MASKARA nin ilk albümü Seyhan Müzik etiketiyle çıktı.Yeni video klipleri "Çilekeş" ulusal müzik kanallarında dönüyor.

Grubun olusmasi 4-5 senelik bir geçmise dayanir.2004 yilina kadar ayri ayri müzik yapan grup üyeleri o tarihte biraraya gelerek Overload’ u kurarlar.O zamanlar kadro 6 kisidir ve ilk çalismalari agirlikli yabanci sarkilarin coverlarini yapmak seklindedir.Zaman içerisinde Istanbul’da birçok rock organizasyonlarinda,festivallerde yer alan, çesitli barlarda çalan grup 2006 yilinin ortalarindan itibaren Burak,Emre,Cem ve Ahmet olarak yollarina devam edip, Türkçe sözlü hard rock tarzi müzigi daha ön plana çikarmak adina kendi sarkilarini yazmaya baslarlar.Bu anlamda, albümün tamamlanmasiyla birlikte , Maskara’nin da dogusu baslar.

Maskara’nin müzigi kendi tarzini yansitmaktadir.Eglenceyi ön plana çikaran, enerjik,bazen agresif ve bazen de duygusal tarzda müzik ve günlük yasamdan alinmis, abartisiz sözlerden olusmaktadir.Amaç; zaten zor ve sikintilarla dolu olan yasamdan eglenceli anlar çikartmaktadir.

kapakny6.jpg


http://www.maskaramaskara.com/
 
olağanüstü bir album, şu ana kadar yapılan en iyi yerli hard rock (glam etkileride bol miktarda gözükmekte) albümü yapmışlar tebrikler ediyorumdur, helal olsundur...
 
cok güzel bir album olmus müzik olarak cok begendim ama sarkı sözlerine aynı şeyi diyemicem. helal olsun diyorum :)
 
Albümde en çok hoşuma giden şarkı "Rock N Roll" oldu. Umarım istedikleri yere gelirler. Zira Türkiye'de çok az icra edilen bir türü albüme dökmüşler.

\m/
 
Klibi çektim diye demiyorum ama hakikaten güzel adamlar; tek tek adam olarak da harbi ve sağlamlar... duruşlarıyla beni heyecanlandırmış insanlar :) 2.klibi ne zaman çekiyoruz :)
 
acayip derecede çok sevdiğim bi grup.solistin sesini özellikle müziğin slow olduğu anlarda iyi bulmasam da tr nin en iyi glam albümünü yapmışlar helal olsun.aslında albüm hard rock albümü denebilir ama çok sağlam glam etkileri var ve sanırım bu konuda adam akıllı nadir gruplardan olduklarından glam grubu demek istiyorum.çok takdir ettim umarım maddi krizler nedenyle müzik yapamamaları tarzı bi durum olmaz.en yakın zamanda canlı da izlemek istiyorum ama konser programları yok şimdilik.bakalım umarım olur yakın zamanda
 
Geri
Üst