Ses Mühendisliği

Merhaba arkadaşlar, vaktinizi alacağım şimdiden kusura bakmayın. 20 yaşında, bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 5 yıldır müzikle ilgileniyorum. Enstrüman çalıyorum ( piyano, keman, gitar ) Şan eğitimi aldım. ve kendi çapımda (logic, reaper .. ) daw kullanıyorum, müzisyen arkadaşlarımın mix masteringini yapıyorum. Piyasadaki ekipmanların çoğunu deniyorum, kısaca bu alanda ilerlemek istiyorum. Ancak biliyorsunuz ki ses mühendisliği eğitimi Türkiye'de yok, yüksek lisans alanından devam etsem daha mı mantıklı olur ? Bahçeşehir Üniversitesinin mesela ? Zaten bu alanda eğitim veren 4 5 üniversite var. Yoksa bir lisans mı okumalıyım yurt dışında (sae) gibi ? Galatasarayitm gibi sertifika kursları bana yarar sağlar mı ? Tavsiye edebileceğiniz eğitmen veya kaynak var mı ? Kendimi geliştirmek için başka ne tür şeyler yapmalıyım. Her türlü öneriye açığım. Cevaplarınız benim için çok değerli :)
 
SAE'nin oldugu yerde su anda Bahcesehir Universitesi yer almakta. Egitmen kadrosu ve icerik ne derece degisti bilmiyorum.

Galatasaray ITM de size yarar saglayacaktir.

ITU MIAM'a basvurabilirsiniz.

Studyocularla asistan olarak calisabilirsiniz. Unlu ses muhendislerine basvurup, yardimci arayip aramadigi konusunda danisabilirsiniz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
[QUOTE="dalyaprak, post: 1214375, member: 113360"] SAE'nin oldugu yerde su anda Bahcesehir Universitesi yer almakta. Egitmen kadrosu ve icerik ne derece degisti bilmiyorum. Galatasaray ITM de size yarar saglayacaktir. ITU MIAM'a basvurabilirsiniz. Studyocularla asistan olarak calisabilirsiniz. Unlu ses muhendislerine basvurup, yardimci arayip aramadigi konusunda danisabilirsiniz. [/QUOTE] Çok teşekkür ederim bilgiler için 😊
 
Geri
Üst