Amfi

Merhabalar. Ben elektro gitara başlamak istiyordum ve amfide kararsız kaldım. Beni uzun süre götürecek bir şey arıyorum. Yaklaşık 5500TL bütçem var. 2. el alabilirim. Cleani güzel olsun istiyorum, dinlediğim gruplar AC/DC, Metallica gibi gruplar ve aynı zamanda blues da çalmak istiyorum. Başka başka yerlere götürmek istediğim için taşınabilir olsa iyi olur (olmasa da olur önemli olan tonları). En başta Boss Katana Air düşünüyordum ama 12 inç hoparlör olayı yüzünden kararsız kaldım. Önerileriniz neler?😐
 
Kararımı değiştirdim. Lambalı almak istiyorum bir Marshall düşünüyorum. Önerileriniz neler? Lamba masrafı çok olur mu?
çok olursa LPG'liye geçersin, çalmazken boşa at vitesi fayda eder ... dostum tavsiyem her aklına geleni rastgele soru atma, bir forumu karıştır gerçekten iyi başlıklar var burada ve çok iyi bilen adamların yorumları var ... inceleme başlıklarını tara ... bir süre sonra billur gibi açılacak zihnin .... kusura bakma böyle daldan dala soru atmaya devam edersen ciddi cevap veren bulmakta zorlanacaksın gittikçe.
 
Hayatinda amfi kullanmamissin, ne oldugunu bilmiyorsun, denemek yerine amfi diye baslik aciyorsun. Dogru yoldasin. Amfi, insanin gitarina yakistigini baglamasi anlamina gelir. Baglamacilar da amfi baglar. Amfi aslinda lezlidir.
Evet kullanmadım. Fikir edinmek için tecrübesi olanlara sormayı tercih ettim. Bu aralar dışarı çıkmıyorum virüsten dolayı.
 
Geri
Üst