Yakın zamanda dore outlet'ten bir şey alan var mıdır

Pazartesi dore'nin sitesindeki outlet kısmından bir gitar aldım. Zaten fiyatı epey düşmüştü üstüne ekstra yılbaşı indirimiyle baya uyguna geldi. Aldıktan kısa süre sonra "sipariş hazırlandı kargoya verilmesi bekleniyor" aşamasına geçtiği halde hala değişen bir şey yok. 1-3 günü içinde kargoya verileceği yazıyor. 3. iş günü online desteğe sorduğumda outlet ürünlerin paketlenmesi biraz uzun sürüyor ama büyük ihtimal bugün verilir dediler ama verilmedi. Yani 4 koca günde de paketlenir herhalde ya. Almadan önce de şubeyi arayıp kusurların fotoğrafını istemiştim çekip atan elemana da bu 4 gün içinde ara ara sordum her seferinde o da büyük ihtimal bugün verilecek dedi ama verilmedi. En son bugün de ses çıkmayınca tekrar yazdım bu sefer verildi dedi ama ne sms geldi ne bir şey. kargoyu aradım ve adıma kayıtlı gönderi olmadığını söylediler. Başından mı savdı kargo sisteme girmedi mi bilemiyorum. Yani kimsenin günahını almak istemem ama gitar hem kaliteli hem de çok uygun fiyatlı olmasından dolayı birilerinin çöktüğünü düşünmeye başlıyorum. bendeki biraz fazla paranoyaklık tabii. neyse işte bu sıralar dorede aynı gecikmeyi yaşayan var mıdır varsa biraz rahatlayacağım.
 
Almadım ama outlet de olan bir amfinin fotolarını istedim. Aradım, iki kere mail attım. Dönmediler, en don bugün sitede altına tükendi yazmışlar.
Covid nedeniyle çoğu personelin evden çalıştığını söylediler telefonda. Anladığım kadarıyla outlet ürünleri levent de bir ofiste ve oraya her gün eleman göndermiyorlar. O yüzden gecikme yaşanıyor
 
Geri
Üst