Çok sesli olacağız.Hep ve her yerde.Tıpkı çok sesli korolar gibi aynı şeyi farklı tonlarla,farklı bakışaçılarıyla söyleyeceğiz ki karşımızdakiler düşüncelerimizin doğruluğuna iyiden iyiye inansın.Çıkarabildiğimiz kadar çok ses çıkaracağız ki anlasın bir hecede nasıl büyüyebildiğini arzunun.Asıl savaş şimdi başlıyor A Due Carmen!
Şu anda melek no 1 konuşuyor.Ben sadece elçiyim.Size sahip çıkmamızı,kıçınızı toplamamızı,dinlememizi,beslememizi daha da güzeli inanmamızı söyleyen bir güç var.Evet biz onun melekleriyiz.Verdiğiniz kararlar bizim kararlarımızdı.Aynı şekilde attığınız adımlar da.Bu güce sonuna kadar inanmak zorundasınız, yoksa gidiyormuş.A Due Carmen.İsmi bu. O hayattaki tesadüflere ve aniden gelen ilhamlara inanmıyor.Şans yoktur diyor.İnsanların istekleri onları şans dedikleri şeye götürür diyor.A Due Carmen diyor ki; Ben bir güç değil sadece isimdim...Artık bir gücüm.Kullanılabilir bir güç.Sevinçleri,üzüntüleri,gaza gelişleri,fomdan düşüşleri,kalkışları,yara alışlarıyım.Ama gücüm.
Bu güç bulunmadı.A Due Carmen yaratıldı.
Daha sonrakiler için,söyleneceklerin yetersiz kalacağını bile bile, tekrar devam edeceğim.
Öpücük...