Aldımm 🎉🎉🎉🎉🎉

C0llette

C0llette
Aldım! Gittim, buluştuk, konuştuk ve işi hallettik. Tüm detayları anlatmayacağım ama ikimiz de o çatlağın cila çatlağı mı yoksa daha derin, ciddi bir yarık mı olduğunu bilmiyorduk. O, Reddit’te falan araştırmış, cila çatlağı demişler. Ayrıca askı asma yerlerinden biri eksikti. 13.000 TL’ye anlaştık. İstanbul’dan çıktım, Çorlu’ya gittim ve gitarı luthiere gösterdim. Oradaki abi, bunun cila çatlağı olduğunu söyledi. Askı yerini düzeltti, bir de gitarın genel ayarını yaptı. Şimdi gitar mis gibi oldu!
(telefonum biraz eski kamerası iyi çekmio kusura bakmayın)

1760452924802.webp
yardım ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim . @sefilmuzisyen @Katatonia @StoneDeaf @helldorado @mastermiagi @Semyh☆☆☆ @batu.kalkann

hayırlı olsun dostum
Aldım! Gittim, buluştuk, konuştuk ve işi hallettik. Tüm detayları anlatmayacağım ama ikimiz de o çatlağın cila çatlağı mı yoksa daha derin, ciddi bir yarık mı olduğunu bilmiyorduk. O, Reddit’te falan araştırmış, cila çatlağı demişler. Ayrıca askı asma yerlerinden biri eksikti. 13.000 TL’ye anlaştık. İstanbul’dan çıktım, Çorlu’ya gittim ve gitarı luthiere gösterdim. Oradaki abi, bunun cila çatlağı olduğunu söyledi. Askı yerini düzeltti, bir de gitarın genel ayarını yaptı. Şimdi gitar mis gibi oldu!
(telefonum biraz eski kamerası iyi çekmio kusura bakmayın)

180957 eklentisini görüntüle yardım ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim . @sefilmuzisyen @Katatonia @StoneDeaf @helldorado @mastermiagi @Semyh☆☆☆ @batu.kalkann
hayırlı olsun valla okurken bende heycanlandım 1 ay önce aynı duyguları yaşadım çok sevindim güzel günlerde çalman dileğiyle dostum 😎

Geri