Kaish demiş ki:rg mi hiç sanmıyorum esp anlaştıgını bılıyorum sonra gene jacksona dondu
arkadaşım o kayıt ilk albüme ait ve lake bodom sanırım rgyle kaydedilmiş o bahsettiğim gitarı alana kadar.Bodom hakkında o kadar bilgim var artık bişeyler sölemeye hakkım olsun deil mi 😉Kaish demiş ki:rg mi hiç sanmıyorum esp anlaştıgını bılıyorum sonra gene jacksona dondu
evet 😆 işte yeni gitarların geç teslim edilebilmesi nedeniyle kızmış jacksona.Benim anlatmak istediğim Jacksonın gitarlarına değil şirkete kızdığıKaish demiş ki:yalan soylıycek halim yok ben jacksona bir nedenden dolayi kızmış esp ye geçmiş sonra gene jacksona donmuş diye bılıyorum
zaten o dönemi atlatmak için şu an ki gitaristlerinden(o zaman deil tabi) ödünç bir jackson almış bir kaç şov için ve bu gitar çalınan gitarının aynısı binding yeşil sadece...ama işte adam dünya turuna ödünç gitarla mı çıkcak 🙁Norton_Antor demiş ki:aslında o dönemde rr1 kullanabilirdi.ya da şirketin bir tanıdğının elinde mutlaka tek humbuckerlı bir rhoads bulunurdu.ama hırs yapmıştır sonuçta alexi laiho yum ben nasıl sallamazlar beni diye.jackson da onun siparişini öne almalıydı bence.onlar da endorser kaybetmiş oldu.jackson çok endorser kaybetti zaten.ticari açıdan esp korkunç bir büyüme gösteriyor ancak jackson yerinde sayıyor.ve esp siparişleri karşılayamıyor ufak bir firma olduğu için.ancak yakında firma büyüyecek ve gitarların kalitesi düşecek bence.
sen niye açtın bu başlığı bir konuda bilgi edinmek için mi yoksa seninle bilgisini paylaşan insanlara artistlik yapmak için mi :evil: ne bu tavırlar çok biliyorsan açma başlık sorma kimseye birşey :evil: ben de jackson kullanıyorum ve c.o.b fanıyım ama senin bu bilmiş tavırlarına bir anlam veremedimKaish demiş ki:jackson boyle kalsın jacksonın ne oldugunu herkes bılıyor
anti-social demiş ki:zaten o dönemi atlatmak için şu an ki gitaristlerinden(o zaman deil tabi) ödünç bir jackson almış bir kaç şov için ve bu gitar çalınan gitarının aynısı binding yeşil sadece...ama işte adam dünya turuna ödünç gitarla mı çıkcak 🙁Norton_Antor demiş ki:aslında o dönemde rr1 kullanabilirdi.ya da şirketin bir tanıdğının elinde mutlaka tek humbuckerlı bir rhoads bulunurdu.ama hırs yapmıştır sonuçta alexi laiho yum ben nasıl sallamazlar beni diye.jackson da onun siparişini öne almalıydı bence.onlar da endorser kaybetmiş oldu.jackson çok endorser kaybetti zaten.ticari açıdan esp korkunç bir büyüme gösteriyor ancak jackson yerinde sayıyor.ve esp siparişleri karşılayamıyor ufak bir firma olduğu için.ancak yakında firma büyüyecek ve gitarların kalitesi düşecek bence.
jackson ve esp ile ilgili tüm dediklerine katılıyorum 3 4 sene öncesine kadar sadece metallica elemanları ve birkaç tane daha müzisyenin elinde esp görürdük ve o gitarlar gerçekten baba gitarlar,gerçek esplerdi...şimdi esp işin mokunu çıkardı ltd diye birşey çıktı adamlar baya büyüdüler ve büyüyecekler jackson da böyle devam edecek 🙁