Amfi hakkında önerileriniz?

Selamlar, geçtiğimiz günlerde hsh bir
gitar aldım. Amfi olarak roland cube 10gx düşündüm ama yükses ses olayından çekiniyorum. Bu tarz bir amfi almak yerine katana mini veya fly 3 mini gibi bir modelle başlamak daha mı mantıklı olur karar veremedim, aynı zamanda bütçemi de çok zorlamak istemiyorum. Önerebileceğiniz amfiler veya durum hakkında yorumunuz var mı?

Cube serisi iyidir. Minik amfi almak gerçek amfi performansını her daim sunmayabilir. Bütçeni zorlayabilirsen 2.elde temiz Boss Katana MKII 50 W iyidir. Ses konusunda master-kanal volume ayrımı olması avantajının dışında power kontrol ile 0.5 watta kadar sesi kontrol edebilirsin. Farklı modelleri de değerlendirebilirsin.

Alttaki konuyu ve altındaki incelemeleri okumanı tavsiye ederim.

Cube serisi iyidir. Minik amfi almak gerçek amfi performansını her daim sunmayabilir. Bütçeni zorlayabilirsen 2.elde temiz Boss Katana MKII 50 W iyidir. Ses konusunda master-kanal volume ayrımı olması avantajının dışında power kontrol ile 0.5 watta kadar sesi kontrol edebilirsin. Farklı modelleri de değerlendirebilirsin.

Alttaki konuyu ve altındaki incelemeleri okumanı tavsiye ederim.

abi tesekuur ederim yorumun icin, amazon kodu ile alcagim icin alamam ikinci el o yuzden idcore v4 almaya karar verdim, pcde de bir seyler denemek istiyorum ozur dilerim her sey icin.

Geri