XEvent
XEvent
Merhabalar , geçenlerde yeni bir hsh gitar aldım ama onun sadece tellerle ses veremeyeceğini anladım bu yüzden amfi yada ses kartı arayışıns girdim.
Sorun şu ki en fazla 4-5 k civarı bütçem var ve ne alacağımı bilmiyorum
Ses kartı almayı düşündüm ilk başta ama evde ne bir referans monitör yok nede profosyonel bir hoparlör sadece küçük ses vermesi için bilgisayardan öylesine bir minik 2 tane var onlarda daha insan sesini düzgün veremiyor
(Düşündüğüm ses kartı M-Audio M-Track solo)
Amfi ise çok pahalı yada ses yada modlama sorunları falan olduğu için başım yandı 2. El almayı düşündüm onlarda başka baş ağ ağrıttı
(Düşündüğüm amfiler Marshall 10mg
Orange crush , roland 15xl cube
Amfi için gitarın sesini ses kartı kadar modlayamayacağımdan ses kartınıda hem kulaklığım (oyuncu kulaklığı sesi kötü değil ama usbli)olmadığı için hemde hoparlör olmadığo için başım yandı
Birisi el uzatabilir mi 2. El seçeneklerde önerebilirsiniz
Sorun şu ki en fazla 4-5 k civarı bütçem var ve ne alacağımı bilmiyorum
Ses kartı almayı düşündüm ilk başta ama evde ne bir referans monitör yok nede profosyonel bir hoparlör sadece küçük ses vermesi için bilgisayardan öylesine bir minik 2 tane var onlarda daha insan sesini düzgün veremiyor
(Düşündüğüm ses kartı M-Audio M-Track solo)
Amfi ise çok pahalı yada ses yada modlama sorunları falan olduğu için başım yandı 2. El almayı düşündüm onlarda başka baş ağ ağrıttı
(Düşündüğüm amfiler Marshall 10mg
Orange crush , roland 15xl cube
Amfi için gitarın sesini ses kartı kadar modlayamayacağımdan ses kartınıda hem kulaklığım (oyuncu kulaklığı sesi kötü değil ama usbli)olmadığı için hemde hoparlör olmadığo için başım yandı
Birisi el uzatabilir mi 2. El seçeneklerde önerebilirsiniz