@eetfuk
öncelikle herif demezsek sevinirim... ben en cahilinden en bilgisizinden en yeni başlayanına kadar kimseye aptal, gerizekalılar demediğim gibi ıvır zıvır her şeyden alınan gocunana da mızmızlar, zevzekler filan demiyorum... eleştirel, alaycı olduğunu iddia ettiğin iletişim tarzı başka bir şey, hakaret başka bir şey
bunun neresi dalga geçmek?
hanım bana zamanında doğumgünümde ESP Eclipse almış insandır, aklınca bize telefonu göster diyen dayı muamelesi yapmaya kalkma tanımazsın etmezsin... kaç kere benimle almaya gelip gitar seçim kararımı son anda değiştirtecek kadar da hobime ilgi ve saygı duyar
madem öyle... otur yarım saat ayır bakalaım... açtığım tüm konuları oku, açmasam da yorum yazdıklarımı da oku... sonra ilanlar kısmına gel ve katkı yaptıklarımı ve cevap verdiklerimi oku... bu emeği hele bir harca sonra gel bakalım kaç kişi benim yüzümden ileride ilaç bağımlısı psikolojik rahatsızlık çekecek veya mutsuz evlilikler yapacak, alkolik olacak... kaç kişi ise faydalanmış hatta yazışmaların devamında teşekkür etmiş... çıkar bunun istatistiğini öyle konuşalım
güzelce anlaşılmış durum.. daha ne diyeyim bunun üstüne...
analiz ettin mi yazdığım tüm başlıkları, üstte dedim hani... kimseye bir şey "öğretmek" haddim değil ama yazılanlardan faydalanan kaç kişi var bir bak bakalım..
hiç bir zaman ilgimi çekmedi, bir kaç iyi şarkısı var onları dinledim o kadar... ha beğensem çalsam ne olacak mesele Duman müziği değil, Slayer da sorulabilir... ,okur, araştırır öğrenirim yine çalarım ... ama foruma girip şimdi Duman çalmak için bu jack'ı amfiye mi takıyoruz, bir de hangi penayı almalıyım diye sormam
bu başlığa dönersek:
tel değişimi de gitar çalmanın en temel bileşenlerinden biridir... araba kullanırken herkes şanzımanı sökmeyi filan bilsin demiyoruz ama mesela abi 8 senedir aynı lastikleri kullanıyorum hatta ikisi direkt yanaktan yarık otobanda sorun olur mu seviyesinde bir durum olunca ehh müsade et biraz espri de yapılır